Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona z innej beczki

Analnie nierealnie..

Polecane posty

Gość ona z innej beczki

Myslal ze to anal..oparlam sie na rekach on nasmarowal go oliwka i mi wsadzil..i przez caly sex myslal ze kocha sie ze mna analnie a uprawialismy normalny..fakt ze byl troche wypity no ale nie czuje sie roznicy?bylo mi na tak dobrze ze nie wyprowadzalam go z bledu..tyle ze problem w tym ze on mi sie spuscil do srodka myslac ze to tylek a ja nie biore tabletek..;( nie wiem teraz..nie chce mu powiedziec prawdy bo to moze go zniechecic do dalszego sexu..dodam ze to byl nasz wspolny pierwszy "analny"sex..glupia sytuacja;/ mam go usiadomic czy lepiej nie?

Gość moze nie czul
dla faceta nie wazne w jaka dziure..wazne ze pcha

Lepiej go uświadom, bo może za każdym razem po pijaku anal mylić ze zwykłym bzykankiem :P A może też być tak, że będziesz w ciąży i co mu powiesz, że przez odbyt zostałaś zapłodniona??? :P Ps: naprawdę niezła historyja :P

Gość ona z innej beczki
ale tak glupio ..mysle ze to byloby ponizajace troche dla niego..a nastepnym razem poprostu sama go ukierunkuje jesli bedziemy sie kochac w tej pozycji..no chyba ze bezpieczniej jesli ja zmienie na od tylu;/

Gość uuupppp

Gość Nastepnym razem
ty go przerznij analnie, to poczuje roznice. A swoja droga, to glupiscie oboje jak buty, jedno warte drugiego :)

Gość bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lepiej mu powiedz z dwóch powodów: 1. możesz być w ciąży 2. pewnie myśli że anal sprawia Ci przyjemność, a może być inaczej, więc zdziwi sie że np za pierwszym razem było super a nagle za drugim Cie boli. Różnie może być...