Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Boje sie*

Czy mogę być w ciąży czy to tylko paranoja?

Polecane posty

Gość *Boje sie*

Cześć! Boję się, że mogę być w ciąży, poradźcie co Wy sądzicie: W dni płodne kochałam się z mężczyzną używając prezerwatywy(6 dni temu). Za 8 dni powinnam mieć planowaną miesiączkę. Bardzo się stresuję, bo nie chcę być w ciąży. Od ok. 2 dni pobolewa mnie w podbrzuszu, takie niby skurcze. A dziś zaczęły boleć mnie piersi. Możę to objawy na zbliżającą się miesiączkę? Ale możliwe żeby tydzień wcześniej? Bardzo proszę o Wasze porady. Może to ze stresu... Pozdrawiam.

Gość *Boje sie*
Dzięki dziewczynki! Mam taką nadzieję! Że to tylko wczesne objawy okresu. Ten stres jest okropny!!!! :O

Tak jak przedmówczyni - gumka nie pękła, nie zsuneła się - ciaży nie ma. Hm, a jesli chodzi o bóle.. mnie też bolą tydzień pzred okresem - i cycki i brzuch. Moze Ty amsz inaczej. jeśli Ci sie przestawiło, to ze stresu.

Gość *Boje sie*
Piersi nadal mnie bolę, może to na okres. Mam go dostać za tydzień. Po 7 dniach od współzycia zrobiłam test. Wyszedł negatywny. To mam nadzieję, że jednak nie jestem w ciąży.

może okres zjawi Ci się wcześniej, przecież organizm to nie zegarek, nie zawsze wszystko jest tak jak "zawsze" Mi ostatnio spóźnił się 3 tyg,a zawsze miałam mniej więcej regularnie.....stres, zmiana klimatu, choroby wmawianie sobie ciązy :P:P:P wszystko ma wpływ na miesiączkę, sa osoby ktore miały tzw urojoną ciąże, wmówily ją sobie tak głęboko w podswiadomośc że nawet przestały w ogole miesiączkowac i odczuwały ruchy dziecka...także nie myśl za wiele o ciązy bo w niej nie jesteś:D

Gość Chwila niepewności222
A jakie prawdopodobienstwo jest zajscia w ciąze,jesli uprawialam seks w 9 dniu cyklu,bez zabezpieczenia z tzw "finalem" w srodku.Cykle mam regularne trwaja 26 dni.

Gość dupa wolowa
objawy masz typowe dla okresu i to za szybko bylo ze mozna by bylo stwierdzic ze to ciaza wiec chyba jednak popadlas w paranoje.. :-)

Gość oejjeeje
Tak szybko nie zachodzi sie w ciaze.Wyluzuj

Gość *Boje sie*
Czesc. Nadal nie mam okresu, w sumie jeszcze nie termin. Ale od 2 dni mnie mdli :-( Moze to na okres? Czuje czasami jakies lekkie skurcze w podbrzuszu. Chciałabym juz teraz dostac okres :-)

Gość jezooo
trzymajcie mnie bo nie wytrzymam 😡

Gość do chwili
jesli cykle masz 26 dniowe, to owulkawystepuje miedzy 10 a 14 dniem cyklu. Margines bezpieczenstwa to 4 dni przed owulacja i 1 dzien po. Jesli ten cykl tez byl regularny, to masz szanse na zajscie w ciaze. Ale jesli sie nie obserwujesz, to nie wiesz, czy w tym, przypadku owulacja tak wlasnie wystapila. Pamietaj tez, ze nawet przy sprzyjajacych warunkach szanse na zajscie to tylko/az 40%

Gość *Boje sie*
Dostałam okres, hurra!!!!!!

Gość *Boje sie*
Jestem szcześliwa