Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta*

Świętej pamięci - smętarzysko dla eksów i eksek,co byli źli, HA!

Polecane posty

Abyss 😘 jestes genyjealny! ja Cię chyba nie pogrzebię, będziesz robił za kulawego pomocnika grabarki :D zapłacę w litrach wody kolońskiej za godną Twą pracę!

Gość metka lososiowa z indyka
Krzysztof lat 26 - za zdrade, nalogowe kretactwo i totalny brak odwagi cywilnej - byles tym wszystkim czego NIE oczekuje od mezczyzny.

za moją pracę no dobra ale tylko woda brzozowa wyprodukowana na bazie spirytusu z polmos nowy dwór o lekkim posmaku ziemniaków wychodowanych w powiecie nowotarskim na południowych polach zbocza środkowego przy opadach deszczu wynoszących 35 mm/tydzień przy 183 słonecznych dniach roku

Abyss - kupiony! zabieraj ciałko Krzyśka i ładny mu spraw pochówek.. proponuję piosenkę mu towarzyszącą: oops, I did it again.. i pójdziemy w róże, nie?

Zabieraj go aby szybko, bo nie chce juz patrzec na bydlaka :) oops, I did it again lalala...

to tak z ciałem w/w osobnika proponuję zrobić następujące czynnośc. W odpowiednio przygotowanym pomieszczeniu wprowadzić do odbytu rurkę do tracheotomii a następnie wtłozyć przez nią powietrze aż do eksplozji ciała, szzątki zebrać i wolno odparopwać w kuchence mikrofalowej do uzyskana suchej masy. Otrzymany półprodukt rozpuścić w 300ml agaru z dodatkiem kwasu fluorowodorowego i na bazie tego sporządzić maseczkę dla yeti

i tak tanio Cię kupiłam - a jaka fantazja!! ja to mam smykałkę do byznesu! :D

Hihihi, a dobrze mu... Abyss jestes chemikiem?

żadnych koni! ja Cię zatrzymam umową przez duże Ą!

Gość odwykowa
a co z Grzesiem?? dla niego prosze cos gorszego wymyślić. A pozatym pod ta gruszka czy jablonia bedzie mu za dobrze, bo liscie spadna na niego na jesien i bedzie mu ciepło przez zime.

Gość odwykowa
MagnumMigdałowe to wczas!

Magnum -> nie pekaj... moj zdradzil podwojnie - obie naraz.

ja dla Grzesia proponuję w takt We are the champions: Na początek obrzezanie przedśmiertne, następnie delikatny pocałunek żyrafy z Zoo wrocławskiego... potem depilacja woskiem, żeby gładko weszło w trumienkę :P

odwykowa to ekstra dla ciebie proponuję podłączenie go do lini przekaźnikowej wysokiego napięcia co będzie powodem częściowego zwęglenia zwłok, wierzchni osad zbieramy i ponownie odłączamy do wspomnianej lini aż do uzyskana osadu z całości, następnie osadu tego używamy do produkcji masy bitumicznej która posłuży do załatania dziury znajdującej się na ulicy marszałkowskiej w Warszawie o dużym narężeniu ruchu co spowoduje jej kruszenie i rozjeżdzenie po w/w ulicy

gwoździkami wieczko! i czekamy... aż nadejdzie cisza...

nie no, ja wysiadam przy Abyss... będę w takim razie tylko pobierać opłaty :P

aaaa co? Brutusie jeden? To ja Ci brzozóweczki do miseczki dawałam :P A ty mię tu straszysz kanarstwem..! jadę bez biletu, jak to kobieta po przejściach jeżdżę piechotą! o!

wypisz mandacik :D na koszt denatów złozonych! AAAAAAAAAAAAAAAA zieeeeewaaaaaam trooooooooch ę... Niestety, muszę (sic) się włozyć o łóżka i oddać Morfeuszowi ;)

no ja hyba też po tak ciężkim i wzmożonym wysiłku tyle że ja tylko spać sobie pójdę i nikomu nie będę się oddawał

Gość Energiczna 30 latka
Marta, proszę załatw mi ładny grobowiec w odosobnionym zakątku, jak mojego ex utrupię (co niechybnie jeszcze trochę potrwa - ponoć zemsta najlepiej na zimno smakuje) - z zezwłokiem do Ciebie pośpieszę. A grobowczyk dlatego, że zamierzam przychodzić i dumać, przypatrując się wyrazowi cierpienia zastygłemu na twarzy mumii... ...przyznać się, kto z Was czytał książkę pt."trup"? :P

energiczna my już coś wybierzemy a ponieważ jak sama twierdzisz chcesz podumać to proponuję strupione zwłoki przynieść do nas my następnie dokonamy lobotomii w selu uzyskania odpowiedniego połączenia z neuronami które posłużą jako pierwsze ogniwo łańcucha energetycznego. Za pomocą dostarczonego preparatu na porost łupierzu możliwe będzie nieogranizone jego wytworzenie poprzez generowanie impulsów elektrycznych. Tak wytworzony łupież posłuży do badań na wpływem szamponów przeciwłupieżowych na wzrost cen ropy na rynkach środkowoafrykańskich dziękiu czemu uzyskamy skrzynkę bananów którą dostarczymy tobie i będziesz mogła spokojnie sobie dumać jedząc banany i patrzac na małpę z elektrodami w czaszce

maciek - 31- moj maz niedoszly - po 5ciu latach mnie zostawil dla flirtu z kims, kto wiedzial ze jestesmy razem .....