Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co wy polecaciee

Co polecacie z Biedronki ?

Polecane posty

Gość bede tam jutro

- lasagne Vesuvio - lody Belcanto - pasty rybne- z łososia i tuńczyka - sok Czarne Perły - jugurty FrutiVita - czekoladę z ryżem parabolicznym - ser żółty Liliput - sok Pycholandia

Gość hmmmmm....
chipsy za 1 iles....ok 2 zl mniammm...:)

Z biedronki dobre są soczki passeo (najlepszy multiwitamina), taki pomaranczowy sok z cząstkami owocow, soki sun tez sa dobre, be power, jogurty truskawkowe i kawowe do picia, takie male jogurty o których ktos tu juz pisal, sledz i makrela w galarecie, pasty jajeczna i z tuńczyka, leczo, tunczyk w sosie słodko-kwaśnym, ememensy biedronkowe, takie wafle śmietankowe i kokosowe w paczkach, top chips w tym moje ukochane bekonowe, batoniki muesli, moje ulubione byly wafelki estella kokosowe w bialej czekoladzie ale juz ich nie ma. Wychodzi na to, że nie moge zyc bez Biedronki bo dobre jest w niej prawie wszystko :D

Gość felerna
A myslalam, ze tylko ja skrzywiona jestem :P W biedronce kupuje chleb. Ten sam w osiedlowym sklepie jest prawie 1zl drozszy.Czasami kupuje kawe 3w1, 2w1 a w lecie mrozona.wspomniane sledzie w wiaderku, platki do mlekaDinusie zdaje sie :P chipsy, chrupki kukurydziane, cukierki kamyczki :) Parowki sa pyszne :P lubiete wieprzowe-nie puchna po ugotowaniu :) Kupuje tez pomidory w puszce. Z chemicznych rzeczy: papier toaletowy, zel pod prysznic, tampony, kremyz Ziaji, odplamiacz-rewelacja!, plyn do naczyn Kraft:) No i dotego promocje z koszykow. Np garnki z Emalii Olkusz za 40zl-w sklepie normalnie 100 bo sprawdzalam. A skrzywiona jestem dotego stopnia, ze ogladam raz na tydziengazetke na stronie biedronki. Naprawde warto tam czasem zagladnac, boczasami zdarza sie cos naprawde fajnego, a w natloku tych wszystkich produktow nie sposob zauwazyctegoczegos ;)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

odkąd znalazłam KUDŁA (podejrzewam, że z doopy) w płatkach ryżowych produkowanych dla biedrony, nie chodzę już tam na zakupy:O trochę żal, trochę serce krwawi, ale nie zamierzam narażać się dłużej na takie wstrząsające widoky 😭

Gość kljfhwef
Pastę rybną w takich małych pojemniczkach (producent Lisner) Czipsy Soki Napoje (podobne do "fresz") warzywa na patelnię Tampony Balsamy do ciała antycelulitowe Body Designer (w zielonym i pomaranczowym opakowaniu) Pierniki w polewie lukrowej kruszynki Czekolady Galaretki (ich producentem jest gellwe) I duzo duzo innych produktów.

Gość moniaczek1234
no to tak: -soki (szczególnie taki duży pomarańczowy w zielonym opakowaniu pychaa:) ) -bagietki czosnkowe -parówki Berlinki -gotowe ciasto francuskie -serki pleśniowe -maślanka mrągowska -lazagne( mrożona) -frytki -papier toalteowy - i duzo duzo innych rzeczy;]

Gość a ja polecam
- kremy do rąk - odżywkę do włosów elisse(?) - żele do mycia twarzy be beauty (robi je tołpa) - ostatnio kupiłam tam super balsam regeneracyjny, ale to było na promocji - maszynki do golenia Lady - kaszka truskawkowa (smakuje tak samo jak kaszki z campino, tylko, ze kosztuje 1,40, a nie 2,5zł) - jogurty (lubię te "wyśmienite" robi je bakoma) - keczup pikantny - salami (robi je sokołów) - sery (średnio za serami w ogóle przepadam, w sumie jem je tylko w tostach, ale w biedrze są tanie, a dobre :) - czekolada z ryżem (biała z ryżem i truskawkami - niebo w gębie :D ) - podpaski i wkładki i chusteczki higieniczne - papier toaletowy (queen się chyba nazywa) - ciastka "kruszonki" (jak pieguski!)

Gość koakmsdnd
Ludzie to co jest wyprodukowane dla biedronki z innych marek np wspomniana pasta Lisner nie są takie same... mają więcej konserwanów itp. nie dajcie się zwieść, jak coś z pożywienia jest tańszego nafaszerowane jest konserwantami, emulgatorami itp. nie dajcie się zwieść.

Gość do biedronki
chodzę po sery pleśniowe, czasami żółte i wino, orzeszki różnego rodzaju, szpinak mrożony, żelki- te nadziane:), natomiast nigdy nie kupię tam wędlin, warzyw ani owoców- takie przekonanie, że na rynku można dostać świeższe.... a próbowałam ajaxów, domestosów i są ok, płyny do naczyń made by biedronka- do dupy