Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda susuo

czy ta metoda jest skuteczna ????????POMOCY!!

Polecane posty

Gość młoda susuo

CZY jezeli chlopak mial prezerwatywe i jak dochodzil to wyciagał czlonka i wytrysk mial na zewnatrz ale w gumce i potem zalozył nową gumke i znów wytrysk na zewnatrz , to czy mozna zajsc w ciaze??? bardzo sie boje . a testu teraz i tak nie zrobie bo okres mam dostac dopiero 19 lipca BARDZO SIE BOJE , JESTEM PEWNA ZE WYTRYSKI MIAL NA ZEWNATRZ BO WIDZIALAM a pozatym gumka była cała i niezsuneła sie, CZY MIMO TO MOGE BYC W CIAZY? CHLOPAK MOWI ZE NIE

Gość młoda susuo
UWIERZYC CHLOPAKOWI? on jest z innej wiary :O ale mówi ze na bank nie bede w ciazy

Gość karolka89
No jasne, że nie ;) plemniki nie mają ostrych ząbków przebijających gumę :) skoro mówisz, że kończył na zewnątrz w całej gumce to nie ma szans, musiałoby się coś wydostać na zewnątrz. Stosuj globulki dodatkowo, jeśli masz się stresować po stosunku z sama gumką.

Gość młoda susuo
karolka89 wiec nie musze sie martwic ? boje sie a po tabletki ide 30 lipca dopiero

Gość czyzby nastepna z urojona
tak sie tylko pytam :O..............

Gość młoda susuo
jak sie pytasz to ci odpowiadam ... "NIE" pozdrawiam

oki, zapamietam to :) pozdrawiam a w ciazy nie jestes ,,,spokoooooooooo

Gość młoda susuo
czyzby nastepna... ---> a czy ja powiedzialam cos złego , poprostu nie mam ciazy urojonej , ale sie boje , wiesz stres a po tabletki ide 30 lipca , a chlopak wyznaje inna wiare ale ja go kocham i on mnie tez:)

Gość młoda susuo
teraz czekam na okres i oby sie pojawił , 19 lipca

bedzie dobrze,,,pojawi sie okres ale duzo zalezy od ciebie, nie stresuj sie za duzo bo Ci sie zacznie opozniac i bedziesz panikowac niepotrzebnie. :)

Gość młoda susuo
a kiedy najwczesniej sa objawy ciązy?

Gość karolka89
a co ma inna wiara do wiedzy o antykoncepcji?:> nie martw się, naprawdę, w ciążę nie jest tak łatwo zajść :) napewno nie przez lateks :P

Gość młoda susuo
czyzby nastepna z urojona--> wiem , ale niedawno jedna laska napisala ze jej kolezanka zaszła w ciaze gdy gumka była cała i wytrysk na zewnatrz -dlatego teraz tak panikuje :O boje sie naprawde

Gość wiem że nie
co za idiotka!!! brak mi słów!!! dziecko ile ty masz lat?? że taka głupia jesteś??

Gość młoda susuo
to ze sie pytam czy doradzam (bo sie boje) to odrazu jestem nazwana głupią???? heh ! dzięki wielkie :O oczekuje tu rad a nie przykrych komentarzy

Gość czyzby kolejna z urojona
oo nie tak szybko te objawy ciazy no tu byla laska co ze 4 miechy pieprzyla o ciazy ze nawet lekarzowi i usg nie wierzyla ze nie jest,,,żal.pl nie ma mowy o ciązy u Ciebie !!!!!!!!

Gość wiem że nie
dziewucho to pierwsze się zastanów nad swoim pytaniem i z łaski swojej zdradź ile masz lat

Gość młoda susuo
4 miesiace bala sie ciazy? a okres miala czy nie miala 4 miesiace okresu ? ? ? jak dostane okres to bede spokojna albo test zrobie czyzby nastepna z urojona--> dzieki ze mnie pocieszasz , moze dostane okres

Gość młoda susuo
mam 16,5 a mój chlopak 18 ale bardzo sie boje , bo słuszalam ze niektóre gumki są uszkodzone mechanicznie

miala okres :O a nadal gadala o tej ciazy.....masakra ,,,az zal mowic.... Ty mloda jestes jak widze,,,ale uwierz starszej ze NIE MA mozwy o ciazy, i robienie testow krwi czy plytkowych nie ma sensu :)

Gość wiem że nie
no więc jesteś już dużą dziewczynką chociaż na seks i tak za młodą moim zdaniem a taka głupiutka jesteś!!! skoro nie ufasz gumkom to poczytaj o antykoncepcji i wybierz coś odpowiedniego dla siebie co da ci pewność!!! prezerwatywy to nie jedyny sposób zabezpieczenia

Gość młoda susuo
wiem ze prezerwatywy to za mało dlatego zawsze wytrysk mial na zewnatrz , a po tabletki ide 30 lipca dopiero

Gość młoda susuo
czyzby , okres miala i myslała ze jest w ciazy???????????? przeciez okres jest wtedy gdy sie w ciaze nie zaszło

Gość wiem że nie
uspokój się to po pierwsze!!! na pewno nie jesteś w ciązy!!! to nie takie proste

Gość wiem że nie
i tu się mylisz moja droga!!! będąc w ciąży można mieć okres a raczej plamienia ale jeśli kobieta nie spodziewa się ciąży to często nie odróżnia tego od zwykłej miesiączki poczytaj sporo na te tematy

Gość wiem że nie
autorko zacznijmy od podstawowej rzeczy czy wiesz co to jest okres??

a raczej plamienia ---to robi duza roznice ;) ja wymiekam z tego topiku bo widze ze chyba ktos sobie cos tu wmawia do autorki,,,chcesz tracic kieszonkowe to idz se bete zrob i bedziesz wiedziala co i jak.

a co do calosci ma wiara Twojego faceta? :P a po a tym...za mloda na to jestes. Gdyby nawet w gumce mial wytrysk w srodku,to bys nie zaszla, chyba po to sa gumki? :) a jesli sie boisz,to niech zalozy 2 na raz. o :P ha ha

Gość młoda susuo
jezuuu, czyli jak dostane okres to jeszcze bede sie martwila czy jestem w ciazy, :O

Gość Matejcia
mozesz być