Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

Co robić aby facet za mną szalał ,ciągle zabiegał??

Polecane posty

nigdy nie znalam sie na facetach ....zawsze bylam i jestem typem bluszcza ,potrzebuję silnegi męskiego ramienia ...moi wszyscy faceci wiedzieli że boję się ich odejścia ....Po prsotu nie mialam i nie mam dużej wiedzy w relacjach damsko-męskich mam teraz cudnego narzeczonego i chcialabym żeby ten związek był inny taki wyjatkowy ...chcialabym aby zawsze istniala ta nutka niepewności ,zazdrości ,aby traktowal mnei dojrzale i ciagle sie starał ..CO ROBIĆ ?? NIEKULTURALNYM ODPOWIEDZIOM DZIĘKUJĘ

"jestem typem bluszcza" - musisz to zmienić bo inaczej nic dobrego z tego nie wyjdzie ... kiedyś byłam z facetem typu "bluszcz" - byłam cierpliwa i czekałam, aż się zmieni ... nie zmienił się to odeszłam bo nie da się żyć z takim typem człowieka ... powodzenia :)

prosta metoda rozmawiajcie z sobą i jak najwięcej czasu spedzajcie ze sobą faceci też chcą czuć bliskość i też mają swoje potrzeby mów mu o swoich al słuchaj jakie ma on miej własne życie ale staraj się je pogodzić ze związkiem itp pierdoły które wpływają na związek, jeżeli coś odpuścisz odpuść sobie związek

Gość poolewaj go trochę
serio, nie żartuję!

\"i jak najwięcej czasu spedzajcie ze sobą\" takie postępowanie podchodzi mi pod \"bluszcza\" :o troche wolności każdemu człowiekowi się należy .. do czego On ma wracać, do czego zatęsknić gdy wszystko ma pod nosem :/ ... potem jest płacz i lament bo druga osoba szuka \"tlenu\" gdzie indziej .

Gość takie proste a skuteczne
dawaj i zabieraj zabawa w kotka i myszke.. serio serio ;p

Gość jankauu
Cześć, dużo tu filozofowania i opowiadania. Relacje i związki albo się układają albo nie. A jeżeli tobie się ie układają to radziłabym ci zastosować feromony. Feromony ocieplają wizerunek i podnoszą atrakcyjność osoby w oczach innych osób. Poczytaj sobie o feromonach zastanów się i jeżeli sama nie potrafisz ułożyć sobie relacji to spróbuj feromonów. Dostępne na Radar, http://www.sex-shopy.com.pl/41-feromony-dla-kobiet i w innych wyszukiwarkach pozdrawiam,

Gość choholudek
a moje zdanie na ten temat jest takie...wszystko zależy od tego jak się dobierzecie...Jak się dobraliście to będziecie się cieszyć nawet w momencie gdy się nudzicie...najważniejsze, że będziecie razem...a jak się nie dobierzecie, to możecie stawać na głowie, a i tak nic nie pomoże... pozdro =]