mojaMartyśka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Witam!:) Mam 15 lat. Byłam dziś pierwszy raz u ginekologa i wszystko było by okej oprucz tego że babka powiedziała że na nastepnej wizycie zrobi mi USG. Byłam w takim szoku że nawet nie spytałam dlaczego. Jak myślicie skąd ten pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 9, 2008 oprócz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakaowe oko Napisano Lipiec 9, 2008 Nie chce cie straszyc,ale mozliwe ze chce sprawdzic twoje dziewictwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niewyżyty chłopak z Technikum Napisano Lipiec 9, 2008 1) ciąża 2) rak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojaMartyśka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Nie uprawiałam jeszcze seksu.:P Rak?!?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niewyżyty chłopak z Technikum Napisano Lipiec 9, 2008 może, nie stresuj sie, może coś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojaMartyśka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 " kakaowe oko" Jakto moje dziewictwo? toż mogła sobie na wizycie zobaczyć? tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niewyżyty chłopak z Technikum Napisano Lipiec 9, 2008 hyhy, bierz poprawkę, że na forum pełno debili :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakaowe oko Napisano Lipiec 9, 2008 ale czasem sprawdzaja kiedy je stracilas i czy wszystko bylo w porzadku tzn. zadnych uszkodzen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakaowe oko Napisano Lipiec 9, 2008 naprzykład czy ci przypadkiem penisem wątroby nie uszkodził, albo lewego płuca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojaMartyśka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 kakaowe oko ale ja jeszcze nie straciłam:):) aj straszysz mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakaowe oko Napisano Lipiec 9, 2008 ktos sie brzydko podszyl...:/ to jak cie zbadala? Przez pupe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojaMartyśka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Nie no, normalnie przez cipke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakaowe oko Napisano Lipiec 9, 2008 no widzisz, czyli dziewicą już nie jesteś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojaMartyśka 0 Napisano Lipiec 28, 2008 miałam dzisiaj USG, wyszło że chciała jajniki oblukać...:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach