Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grado

CHAMSKA KOLEZANKA W PRACY...

Polecane posty

Gość grado

czesc pracuje w sieciówce od miesiąca razem z pewną dziewczyną ma na imię Iga ,ona pracuje od roku i jest starsza ode mnie 2 lata ma 24 zauważyłam że: -czepia się mnie przy klientach -mówi że ciągle się mylę , po czym robi te same błędy co ja -zwraca mi uwagę na wiele rzeczy ,a gdy inni robią to samo nie robi nic -nie uczy mnie niczego innego (dziewczyna która pracuje tyle co ja umie wszystko),czuje że przez to stoję w miejscu... Niewiem co robić po pracy jestem strasznie wkurzona, bo w pracy tłumie uczucia by nic jej nie zrobic przy klientach Myślałam żeby się zwolnić,albo przenies do innego sklepu tej sieci ,ale nie wiem Jak wyjsc z tej sytuacji "z twarzą"?

Gość moja żona ma dokładnie to samo
w pracy, też tam pracuje wredna, fałszywa laska, która chce wszystkimi wszystkim rządzić... ale nie martw się, tacy ludzie myślą, że wszyscy ich na około uwielbiają, bo są przebojowi i idą po trupach do przodu, a tak naprawdę ich dni są policzone i długo w firmie nie popracują ;)

Gość ukajaha
a wlasnie ze nie jest tak jak myslisz,takie osoby dlugo pracuja i maja znacznie wieksze zyski niz te szare myszki,ja bylam takim szarakiem i nie dalam sobie rady z taka wredna suka,sama zrezygnowalam z pracy

Gość no i po co..
..tylko sie sfrajerowalas. trzeba bylo jej podstawic swinie, jest tyle na to sposobow.. Nadm chamami nie ma sie co litowac, powaznie.

Gość grado
nie będę z nią rozmawiała bo nie mam o czym , wiem że jest zazdrosna o mnie , to widac od razu jeśli odejdę to z hukiem ale wogole co to za klientka facet sie pytał gdzie może cos znaleźć , nie było kolejki A ona do mnie z mordą że nie udzielamy takich informacji klientom, bo to jest sklep samoobsługowy sorry ja nie pracuje w tesco (kiedys pracowałam), a potem dziewczyna udzieliła informacji tak samo jak ja i jej nie powiedziała nic

Gość no i po co..
pozwolilas sobie, wydrzyj na nia ryja raz i drugi to sie zamknie. Olej babsztyla.

Gość powiedz że nie musisz
pomagać, ale jesteś kulturalna i chciałaś klientowi pomóc. mów to z uśmiechem i przy kliencie.:) zawsze grzecznie, profesjonalnie, uprzejmie.

Jeśli odejdziesz z pracy to ona będzie miała z tego wielką satysfakcje.....nie wiem, lecz jak by ona tak na mnie wyjechała z pyskiem to niestety ja również pojechałabym jej po niej, żeby się wreszcie odczepiła, bo taka osoba na prawdę potrafi człowieka z równowagi wyprowadzić. Albo na spokojnie z nią porozmawiaj.

Gość gojojojgbbbbbb
u mnei wp racy jest raczej młoda ekipa wiekszośc okolo 30... Jest też kilka osób w granicach 40. Zwykle i tak są młodzi duchem :) Jest jednak jedna kobieta kótra zachowuje się dosyć podobnei, jeździ po innych robi awantury o głupstwo ...jak się na kogoś uweźmie to próbuje go zniszczyć.. narzuca swoje zdanie, przekrzykuje, przemądrza się nei daje dojśc do głosu i robi z Ciebei idiotę... na dodatek obgaduje nawet tych do któych się wdzięczy w rozmowie - obrabia im tyłek zanim sie obrócą. powiem tylko tyle - na razie przegrywa na polu zawodowym swoim chamstwie.

Powiedz jej z ironicznym uśmiechem ,że nie jest jej do twarzy kiedy się drze. Wiesz co jest najlepszym sposobem..zupełne jej ignorowanie a wręcz żałosny uśmieszek w jej stronę, to ją rozjuszy PS. masz tam jakiegoś kierownika, który może zmienić ci opiekuna tzn. ją?

Ja też mam taki problem. Mam taką jedną w pracy co wszystkimi rządzi choć ma najniższe wykształcenie ze wszystkich dziewczyn. Obgaduje każdą dziewczynę i to chamsko. ale jest nietykalna, bo w razie czego to ona się przed dyrektorką potrafi popłakać i zawsze jej ujdzie na sucho. Też mną targa bezsilna złość, ale co zrobisz takiej? Można tylko żałować, bo to w gruncie rzeczy biedny człowiek jest.

Gość gość
A nie możesz jej "delikatnie" powiedzieć żeby się odczepiła? Buźki nie umiesz otworzyć? Pracujecie chyba na tych samych zasadach? O pomoc proś kogoś innego.

Gość karolinaaa87
Hej dziewczyny! Znalazłam super stronę gdzie podobno można wygrać kartę podarunkową do Rossmanna :D Już się zgłosiłam i przyszedł mi sms że weryfikują i zaraz przyjdzie potwierdzenie chyba :P Macie link: http://konkursy-w-sieci.strefa.pl/karta_podarunkowa_rossmann.html . Jak wygram i mi przyjdzie to wyslę wam zdjęcia i napisze co sobie za nią kupiłam. Już nie mogę się doczekać :)