Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vivaO_o

Łatwo zdobyć Postinor duo?

Polecane posty

Zastanawia mnie pewien fakt... Tyle się naczytałam w necie że tabletke \"po\" może przepisać lekarz ginekolog tylko wtedy gdy doszło do stosunku poprzez gwałt, lub jest zagrożenie zycia kobiety... A tu laski wypisują jak nic że zażyły Postinor. Więc jak? Skąd go miały? Wiem że duzo leków można kupić na czarno, ale wszystkie tak robiły? A może warunki przepisania tabletki nie sa tak rygorystyczne jak mi sie wydaje i ginekolog je przepisuje? Wybaczcie moje głupie pytanie, ale zielona jestem i juz głupieję, moze mnie ktoś oświecić? ;)

Gość aniaaaa258
te leki wypisuje ginekolog chociaz słyszłam ze lekarz rodzinny tez moze, bierze sie je w nagłych wypadkach "wpadkach" pęknięcie prezerwatywy, stosunek przerywany, gwałt.... Postrinor duo wychodzi juz ja wczoraj zazyłam escapelle bardziej skuteczny ponoc

nagłych wypadkach... czyli jak za kazdym razem peknie gumka to mozna od tak leciec do lekarza po talbetkę?

Gość aniaaaa258
tak ma sie 72h na to ale nie mozna ich przymowac czesto nie powinno się 2 razy w tym samym miesiącu. Zbyt duza dawka hormonów

Gość aniaaaa258
Trzeba myslec w trakcie a nie po fakcie ja teraz siedze zdesperowana bo wczoraj zazyłam tą tabletke :(