Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pauliniaaa

Sweterek

Polecane posty

Witam serdecznie :) Mam pytanie czy macie jakieś sposoby na pognieciony sweterek? Otóż wyprałem go w rękach po czym wrzuciłem do pralki na płukanie i odwirowanie (wirowanie na 400 najmniejsze) i teraz jest tak strasznie pognieciony że aż wstyd w nim wyjść. Dodam że bardzo zależy mi na nim :) Pozdrawiam i dziękuje za sprawdzone sposoby

Gość wyprasowac
?:o

Gość a skad on ma syna
ja tez susze ne reczniku i nie wiruje

jak jest bawelniany to mozesz spoko jak nie jest to spróbuj go jesczez raz uprac i wysuszyć juz bez prasowania... a w ilu stopniach go uprałeś i z czego jest?

Jest bawełniany. Wyprałem go w ręcach a pózniej wrzuciłem do pralki na płukanie i odwirowanie

Gość asdnakdfs
zamocz jeszcze raz w wodzie i na wieszak rozwies do jutra ci wyschnie

Gość a skad on ma syna
jak da na wieszak to moze sie rozciagnac

wyprałeś w rekach mowisz... :P jak jest z bawelny to weż go na lewa stronę i spróbuj wyprasować

Gość asdnakdfs
boże ludzie co wy z miasta jestescie... ja tam zawsze pierwszą lepszą rzecz z ziemi podniose i git

Gość asdnakdfs
wyrzucic

No to zrobię tak jak radzi czerwony tulipan :) Dzięki wielkie za pomoc :) dopiero teraz zobaczyłem że to forum dla kobiet :) ale co tam :) jeszcze raz dzieki wielkie i zycze milej nocki

Gość gość
Zawsze nowe sweterki lub te na których mi zależy piorę ręcznie, potem płucze, powieszam na chwilę na kranie żeby ociekł i suszę rozłożony na ręczniku. Gwarantuję, że nic się nie stanie, nie zmechaci się, nie pogniecie, nie sfilcuje, nie straci koloru. Ostatnio kupiłam sobie gruby i długi i chodziłam w nim często zakładając tylko futrzaną kamizelkę na niego. http://modana.com.pl/SWETER-DAMSKI-11-2-p21954 Teraz kupiłam ten http://modana.com.pl/SWETEREK-KORONA-p31955 po praniu też się nic nie dzieje.