Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liiiii

cilest

Polecane posty

Gość liiiii

Kobietki pomocy, wzielam pierwsze opakowanie cilesyu ( w miedzyczasie brania tabletek zapomnialam wziasc 2 razy wtedy wiec wzielam tak jak zalecano) po skonczeniu tabletek po 21 dniach zrobilam 7 dni przerwy, i ponoc podczas tej przerwy mial wystapic okres, niestety u mnie tego okresem nie mzoan nazwac bo to bardziej przyominalo plamienie, ten okres byl malutenki strasnzie czy to jest spowodowane tym ze pierwszy raz mialam tabletki czy moze okres wystapi pozneij? i jeszcze jedno czy po tej 7 dniowej przerwie pomimo tego iz nie mialam jako takiego okresu mam dalej rac tabletki? co stanie sie jesli podczas brania tabletek dostane okres?

Gość dawaj nr i nazwisko
twjego ginekologa to zadzwonię i zapytam jak ty tumanie nie potrafisz... o takich rzeczach powinien cie poinformowac zanim przepisał ci te tabletki... to nie jest okres tylko krwawienie z odstawienia i moze ono być mniejsze nic okres:o po 7dniowej przerwie bierzesz dalej, nawet jak krwawienia nie było:o to jest w ulotce:o

Gość liiiii
to dostane okres pozniej z tego wynika?

Gość liiiii
tylko to plamienie mialam od jakos 10 tabletki...

Gość dawaj nr i nazwisko
no dawaj net numer kretynko to do niego zadzwonię. ulotki nie potrafisz przeczytać?? w czasie brania tabsów mogą występowac plamienia, wymioty, zawroty i bóle głowy, przyrost wagi itp...:o boze co za średniowiecze:o

Gość liiiii
czy ja ciebie rpzezywam? wydaje mi sie ze po tej jest forum zeby rozwiazaywac swoje roblemy, jezeli chcesz sie klocic to po co piszesz w tym watku? pytam sie poniewaz sa to moje pierwsze tabletki i boje sie ze okres nie wystapil, nie musissz wcale na to odpowiadac nie rozumiem tylko dlaczego odrazu mnie krytykujesz

to plamienie to jest normalne. ja tez skonczylam brac pierwsze opakowanie i dostalam okres. drugie opakowanie bierzesz normalnie po 7-dniowej przerwie mimo iz nie dostalas okresu. kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje na hormony

Gość liiiii
boje sie tylko ze ten brak okresu moze byc spowodowany tym ze dwa razy zapomnialam wziasc tabletek pozniej sie kochalam wiec moze jestem w ciazy?

Gość dawaj nr i nazwisko
bo o takie rzeczy pyta się lekarza:o juz widzę jak pojawiają sie u ciebi etorbiele na jajnikach a ty pytasz na forum co ci jest, czy przypadkiem nie jesteś w ciazy... pierwsze opakowanie a ty 2 tabletek zapomniałaś??:o to po co je bierzesz jak nie masz zamiaru brac regularnie

szczerze ja teraz skonczylam 1 opakowanie i jeszcze przez 2 nie pozwole sobie na sex z chlopakiem bez gumki bo zawsze mozna "zapomniec" wziac tabletke idz do swojego lekarza i z nim porozmawiaj, my ci tu takich rzeczy typu jestes albo nie jestes w ciazy nie powiemy

Gość liiiii
nie rozumiem dlaczego odpowiadasz na watek ktory cie irytuje, kazdy z nas ma prawo napisac tutaj na forum co chce, ja akurat chcilam zapytac sie o taka rzecz.

Gość dawaj nr i nazwisko
przeciez udzieliłam ci odpowiedzi, ale ty swoim zachowaniem jestes mało odpowiedzialna... a tabsy i gumy są smieszne:o