Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dizwnie

ile partnerek ma FACET DO 26 LAT?czy 3 to duzo?!

Polecane posty

Gość dizwnie

Gość Dop*****lam dziś każdemu
jak 3 to chyba chory był

Gość ja mam 22 i wynik 16

Gość kochliwy kochlik
jak był w dłogoletnich zwiazkach to jak najbardziej 3 to jest spoko.

Gość noxxxi
mam 27 lat obecnie w związku stałym 8 lat przed moją dziewczyną obecną sypiałem tylko i wyłącznie z dziwkami: było to około 5 kobiet będąc w związku przespałem się z jedną czyli 6 plus moja kobieta czyli 7

Gość dizwnie
nie, to nie zart-pytam-powaga!!!!

Gość też 26
2 partnerki, co w tym dziwnego :)

biorac po uwage statystyki znajomych to....to to jest kropla w morzy przelecianych ...ale to nie jest powod do zmartwien... mniejsza szansa na jakies chorobsko:)

Gość mało jeśli bez miłości
dużo jeśli z miłościa, nawet zbyt dużo.

Gość noxxxi
ok nie wczytałem się mój błąd :) widzę że nie chodziło o seks li tylko wyłącznie hahahah a więc w życiu miałem 1 partnerkę jeśli chodzi o związek jeśli chodzi o przelotne znajomości mnóstwo jeśli chodzi o seks to wyżej napisałem:)

Gość dizwnie
nie, nie był w dłuższych zwiazkach! 1-niecały rok, druga-jakies 5miesiecy,trzecia-kolezanka z klasy-na dyskotece tylko raz. a facet przystojny!!!

A Ty za to głupia że mu wierzysz w takie pierdoły :o

Gość kasikonik
to zalezy od prowadzenia sie ;) sa tacy, co wtedy jeszcze nie maja osiagnięć na koncie ;)a inni juz przerobili pół wsi :P

Gość kkklldkskl
3 laski w zyciu normalnego faceta!!!!!!!!??????? no chyba ze je kochal-ale piszesz, ze nie!!! wiec jakis wyjatkowo dobrze prowadzacy sie-sa tacy????i to w takim wieku??

Gość diziwnie
ja nie musze w to mu wierzyc, to nie moj facet!! mamy takiego goscia w pracy, zajebiscie przystojny i jedna kolezanka go zna i faktycznie jest tak jak mowił Ile Wy drodzy koledzy mieliscie kobitek, chodzi mi tu o sex!!!!

Gość ja dosyc sporo czyt 8
dopóki nie poznałem mojej fantastycznej dziewczyny, ktora jest dziewica-nie wiem czym zsluzylem sobie na taki prezent, ale jest nam super!!

Gość lilianka19
Moj facet wiek 21 lat partnerek w życiu się tego nie doliczę. Sama osobiście znam 5 z nich a reszta ech, wiec wynik 3 partnerki to nie dużo. Ja dodam, ze jestem dziewicą, ale na szczęście chłopak się już wyszalał i nie zależny mu na sexie i będzie czekał z tym na mnie

Gość wysmiewczyni
lilianka a ty nie brzydzisz sie tkiego faceta? ble ja bym sie brzydzila i kazala zrobic badania na hiv, a tak w ogole to i tak bym z nim nie byla bo nie lubie wkladakow i zjechanych przerobionych prze z inne facetow. Ble. Taki to moglby mi co najwyzej torby z marketu targac. Obrzydlistwo. Taki

Gość faceci ile
ile ich mieiliscie, zwlaszc Ci do 26 lat???piszcie otwarcie mowicie swoim olbecnym kobietom, jak zapytaja, o waszych podbojach?a jak trafiacie na dziewice co czujecie??

Gość gostek30
do 26 roku życia miałem również 3 kobiety w życiu i tak naprawdę nie chodzi o ilość partnerek, czy partnerów, tylko o to jak było a nie ile ich było ;)

Gość tym razem nie zalogowana
ja mialam 5 facetow do 26 roku zycia . Teraz jest 6 . I nie uwazam sie za jakas kurwe . Po prostu tak wyszlo . Z jednym bylam 5 lat od 17 roku zycia - wiec do 22 .W ciagu 4 kolejnych lat bylam z 4 facetami. Teraz mam 27 i kolejnego ...od roku faceta . Test na hiv robilam, mimo tego ze zawsze byly gumki. Negatywny.

Gość MIRASSSS
tu nie chodzi o ilolisc przynajmniej normalnym facetom, 3 dziewczyny do 26 lat, i wcale nie był z nimi dlugo-poprostu gosciu nie widzial sensu w dupczeniu od tak, to jest gość!!!

Gość kkzz
ja - 24 lata - mam teraz 4 partnera (od niedawna staly zwiazek) - to chyba nieduzo moj obecny facet - 28 lat - powiedzial mi ze spal z okolo 15-20 kobietami. Przyznal sie ze szalal w mlodosci. Ma tez za soba dwa dlugie zwiazki (2 i 3 lata). Co myslicie o liczbie jego partnerek?