Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kim kolwieczek

kto studiuje marketing i zarządzanie?

Polecane posty

Gość Erteria
No to i ja dołączam do pytania. Czy ktoś z Was studiuje zarządzanie na WSB? Planuję się tam wybrać, bo odpowiadają mi specjalności. Jak to wygląda z rekrutacją, teraz podobno mają jakąś promocję, ale dla mnie to trochę zagmatwane ;)

Erteria, aplikując na studia I stopnia do oddziałów Wyższej Szkoły Bankowej w terminie do 29 kwietnia możesz zaoszczędzić dzięki promocji aż 1000 zł: 600zł zniżki w czesnym na pierwszym roku studiów oraz 400zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość gość
Teraz bardzo wiele osób kończy takie kierunki jak marketing i zarządzanie , ale niestety wiele osób nie ma po tym pracy. Jak ktoś jest zaradny i ma jakiś ciekawy pomysł to zarządzanie może się przydać w prowadzeniu własnej firmy, tak jak tutaj http://dolnoslaskie-praca.pl/jakie-studia-wybrac-aby-moc-dobrze-zarabiac-w-brzegu-dolnym/ ktoś opisuje.

Gość gość
Nie warto pchac sie na zarzadzanie jako pierwszy kierunek, chyba ze ktos ma do odziedziczenia rodzinna firme, wtedy jak najbardziej.

Gość X121212
Mam takie pytanie trochę nie związanie z tematem. Studiuje całkiem inny kierunek a dostałam niestety taki temat dodatkowej pracy. Czy zarządzanie marketingiem różni się od zarządzania marketingiem strategicznie? Na internecie jest mnóstwo wątków wiem o tym ale wszystkie takiej konkretnej odpowiedzi czym się rożni dokładnie nie mogę znaleźć. Bardzo dziękuję za odp

Gość katja13

Praca w reklamie i marketingu od zawsze mnie ciekawiła dlatego zainteresowałam się szkołą branżową w Warszawie - Szkołą Mistrzów Reklam, które oferta bardzo do mnie przemawia. 

Gość milena.glo

ja studiowałam Zarządzanie na WSEHu w Bielsku a teraz wybieram się tez tam na magisterkę bo otwierają nową specjalność, która mnie interesuje a mianowicie Zarządzanie bezpieczeństwem 

Gość jola

Studiuję zarządzanie na WSEH w Bielsku, może bez marketingu w nazwie, ale mamy dużo ciekawych przedmiotów i różnorodnych, co pozwala rozwijać się potem w różnych kierunkach