Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betix

penis do buzi. co myslicie.

Polecane posty

Gość betix

kochalam sie ze swoim chlopakiem, mial wytrysk. pozniej wzielam do buzi jego malego nastepnie on znowu mi wlozyl. zastanawiamy sie czy mogloby dojsc do zapodnienia? on twierdzi ze skoro po wszystkim wzielam do buzi to nie. ja mysle ze mozliwe jest zapodnienie. co myslicie? o tym?

ciąża pozamaciczna w ustach to niegłupie pewnym dyskomfortem jest wyglądanie przez pewien czas jak chomik z solidnym zapasem

Gość dziweczyno
,,,,,,umyj cycki

Gość betix
oj nie chodzi mi o buzie tylko ze pozniej znowu sie kochalismy i ja mysle ze moglo dojsc do zaplodnienia. przeciez plemniki tak szybko nie znikaja. juz niewiem co myslec.

Gość
a o prezerwatywach to nie slyszeli?

Gość betix
mial przez chwile a potem zciagnal. no i kto ma racje ja czy on. niech sie ktos doswiadczony i rozsadny wypowie.

Gość
fantastycznie, mial przez chwile a potem sciagnął, zajebiscie po prostu :D

Gość betix
bo sama niewiem . chcialam gdzies na jakiejs stronie w internecie nalezc jakies info . ale nic nie moge poszukac. ja naie mam pojecia czy po wytrysku te plemniki w buzi zgina??????? no niewiem i tyle . przeciez pytac kazdy moze prawda?.. moj chlopak sie smieje ze ja tak go oblizalam ze napewno nic tam nie zostalo ani jedno male zyjatko.

Gość betix
kochalismy sie bez niczego . mial wytrysk. po chwili zalozyl gumke ale zciagnal ja mu wzielam do buzi i pozniej wszedl we mnie. juz prosciej nie potrafie napisac. niech ktos mi cos poradzi. powie. bo ja nie wiem.

Gość
ale o co chodzi???? czego Ty sie boisz, ze Cie plemniki z ust zaplodnią czy co? czy spuscil ci sie do ust, a potem ci wlozyl do cipki, bez prezerwatywy??? o to chodzi???

Gość betix
mowilam muz e tzreba poczekac co najmniej 15 minut zeby te plemniki wyginely. ale on nie wiedzial o tym.

Gość
a po ile macie lat? po 13?

Gość betix
ja sie zastanawiam czy jak wzielam juz po wytrysku penisa do buzi a on pozniej wszedl we mnie . to czy nadal mogly byc na penisie plemniki?

Gość betix
nie nie mamy po 13 lat. moze ty damo w czerni mi odpowiesz. skoro wiesz.

Gość
tak były plemniki, jesteś w ciąży, cieszysz sie??

Gość betix
niewiem czy sie ciesze czy nie. zobaczymy za miesiac. czy ktos jeszcze mysli podobnie tak jak dama w czerni?

A może być tak DOKŁADNIE i krok po kroku opisała te Wasze czynności, to będzie nam łatwiej odpowiedzieć Ci na Twoje pytanie. Bo na razie, to mamy tylko polewkę z tego, co napisałaś.

Gość
to nie są domysły tylko fakty, jak nie raczycie używać prezerwatyw i nie używacie mózgu, to zostaniecie rodzicami 🖐️

Gość betix
przeciez juz napisalam dokladnie. to krok po kroku.

Gość betix
gdzies wyczytalam ze plemniki w ślinie gina. to prawda?

Ale nie wszystkie plemniki były na wierchu. Część została w cewce moczowej (no chyba że wyssałaś penisa na maksa :P), więc jeśli potem on w Ciebie wszedł BEZ prezerwatywy, to te plemniki mogły się dostać do pochwy i dalej do jajeczka, czekającego na nich z utęsknieniem. ;)

Gość betix
oj dobrze moze nie jestem zbyt doswiadczona ale w sumie tylko dwie osoby mi odpowiedzialy. a reszta tylko glupie komentarze

Gość bbbbb
jacys niedomyslni jestescie bzykali sie=> spuscił sie ale nie w niej=?> potem wzieła do buzi=> a potem znowu wszedl w nia znowu tyle ze juz po usta usta :).. jej chodzi o to czy te plemniki po wizycie w jej ustach mogły przezyc, po oblizaniu jego :) czytajcie co tam jest napisane ze zrozumieniem

Gość betix
Najpierw w żopu, potem w paszczu i na końcu w pipu...

Gość bbbbb
no wreszcie ktos jej odpowiedział