Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help mi plis

Jak pokazac facetowi ze to kobieta rzadzi w zwiazku

Polecane posty

Gość help mi plis

a facet ma sie nas sluchac ? ;-) chce miec uleglego faceta ktory bedzie czas spedzac tylko ze mna a z kolegami wyjdzie wtedy gdy ja mam jakies zajecie w tym czasie :-p jak mu to pokazac i jak to osiagnac ? ;-)

Gość friditarita
ja takiego mam :) wiec nic mu nie musze pokazywać , bo sam z siebie wie co i jak ;)

Gość ale to juz było

Gość alutka55
A po co pokazywać? Nie wystarczy po prostu rządzić?

Gość friditarita
trzeba rozróżnić : czy tęsknota za facetem "silnym" nie jest jakimś stereotypem. Osobiście uwielbiam pozycję królowej :D dobrze mi z tym:)

Gość krejzolitus pospolitus
alutka a co zrobisz jak facet nie da soba rzadzic ? bedziesz strzelac fochy i bedziesz zla ? to takie typowe dla idiotek :-o

Gość galinka
Nie da sie nikogo zmienic. Po prostu trzeba sobie poszukac pantoflarza i on sie z radoscia podporządkuje. Facet o pogladach wolnosciowych nigdy nie da soba rządzic. Tak samo jak kobieta o takim podejsciu. Jeden lubi miec prowadzenie, drugi woli sam za siebie decydowac. Nie ma sensu próbowac kogos przerabiac, bo i tak sie nic nie zyska

Gość alutka55
nie wiem, co to strzelanie focha jest tak, jak mówię i nie wiem, nad czym tu debatować poza tym,skoro ja zawsze mam rację, no to chyba warto, żebym to ja rządziła? ;)

Gość krejzolitus pospolitus
no dobra, ale co zrobisz jak nie jest jak chcesz ? co wtedy ?

Gość alutka55
nie wiem, nie zdarzyło mi się

Gość friditarita
hahah, podoba mi sie wypowiedź Einsteina: " z moją zoną umówiliśmy się na początku małżeństwa, ze we wszystkich sprawach ważnych ja bede decydował, natomiast jej zostawiam wszystkie drobne decyzje. No tak sie jednak złożyło, że od tamtego czasu nie było zadnych ważnych decyzji do podjęcia" ;)

Gość friditarita
haha, facet miał luz i mógł pracować i do czego doszedł! - oto przyklad dobrego związku- każdy robi to co umie najlepiej!

Gość polecam Wiśniewskiego
"Czy mężczyźni są światu potrzebni" faceni niczego tak się nie boją jak tego, że to kobieta będzie nimi rządzić i jeśli myslą, że tak jest to spada im poziom testosteronu co pociąga za soba spadek libido i brak zainteresowania partnerką Rób tak by on myślał, że to on rządzi - to wyjdzie waszemu związkowi na zdrowie.

Gdybyś potrafiła rządzić w związku, to byś nie pytała jak to się robi :) Tak więc pokornie ukłoń główkę, powiedz przepraszam za to, ze w ogole coś takiego przesżło Ci przez nienajpełniejsza główkę i oddal się krokiem jednostajnie przyspieszonym....

Gość czyzby
a ja myslalam, ze moj chlop ma cos z prostata...bo ciagle nie mogl

Gość polecam Wiśniewskiego
Zrób z niego macho (bo to kobieta kształtuje mężczyznę) to będzie mógł! :-)

A ja jestem takiego zdania ze nie jestem psem i moja dziewczyna nie bedzie mna rzadzila!Ona o tym wie i juz nie raz probowala tak zrobic ale ja sie nie dalem i sie nie dam!Rozumie....ze poprosi czasem o cos i to jest sensowne....to co innego wtedy mozna ulec ale jak chcecie z chlopaka psa zrobic to jestescie jebniete tyle wam powiem!Jesli tak chcecie zrobic to znaczy ze nie dojrzalyscie do powaznego zwiazku....to jest dla mnie debilstwo zebydawac soba manipulowac....

Gość JA!
MASZ RACJE! ZWIĄZEK TO WSPÓLNOTA A NIE DESPOTYZM!

Gość gość
A ja pragnę taką poznać, która mnie okiełzna :)

Gość gość
Jak facet nie moze to czesto jest wina kobiety.......... :-D ?

Gość czółenko
dać w zęby gdy prosi o taśmę i spuścić wodę toaletową

Gość gość
albo ktoś rządzi albo nie. nie da się tego pokazać to musi być prawda i tyle.

Gość gość
da się . musisz mieć tylko dużo focha, być stanowczą, i twierdzisz ze się boisz jego kumpli.

Gość Ryszard Lwie Serce
Gratuluję patologicznego podejścia i szczęścia w życiu. Związek to partnerstwo, jak chcecie kimś rządzić to zatrudnijcie sobie na ten kształt gosposie. żal normalnie Rządzenie kimś często sprowadza się do pomiatania, no ale co bystrzejszy facet szybko zorientuje się że partnerka go zwyczajnie nie szanuje, jego, jego praw, czasu, przyjaciół itp