Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kladia ss

WAŻNE PYTANIE , prosze o rade

Polecane posty

Gość kladia ss

czy biorąc tabletki antykoncepcyjne , nie zajde w ciaze gdy za kazdym razem partner bedzie spuszczał sie do srodka???? , czy mozna zajsc w ciaze birąc regularnie tabletki?, czy najlepiej dodatkowo sie zabezpieczac?

Gość nie zajdziesz
po to bierze się tabletki, aby można było kochać się bez stresu i do końca ale najpierw zrób wszystkie badania lekarskie! zanim zaczniesz brać hormony

Gość kladia ss
wiem wiem , tak tylko pytam , bo słyszalam kiedys jak kolezanka mojej mamy (ma chyba 27 lat) mówiła ze brała regularnie i zaszła w ciaze

Gość lazureczka
nie powinnaś zajść w ciąże, jest tam jakis procent prawdopodobieństwa ale wiesz...znikomy...

Gość kladia ss
bo tu na kafe sporo topików czytalam ze laski biora yabsy a testy robia o maja schizy ze sa w ciazy

Gość susuo młoda
powiedzcie mi , jezeli chlopak mial prezerwatywe i zawsze dochodzil na zewnatrz czyli wyciągał czlonka gdy czuł ze bedzie wytrysk, to czy mozna zajsc w ciaze?

Ja biorę od nieco ponad pół roku, niezbyt regularnie (czasem o 17, a jak mi sie zapomni to zdarzy sie i o 21), kocham się z chłopakiem, kiedy tylko nam sie zachce, finał w środku i w ciąży jak nie byłąm tak nie jestem :). Nie ma się czego obawiać :P

Przed wytryskiem pijawia się jeszcze pewien płyn, w którym sa plemniki, mało, bo mało, ale są :P

Gość to ile ty masz lat skoro
koleazanki mamy maja 27?

Gość susuo młoda
aramanda , ale jezeli chlopak mial prezerwatywe , była cała , niezsuneła sie , i jak czuł ze dochodzi to wyciagał członka i potem zalozył nową gumke i znowu gdy czuł ze dochodzi to wyciagnoł CZY MIMO TO MOZNA ZAJSC W CIAZE? , PREZERWATYWA BYŁA CAŁA ZAWSZE SPRAWDZANA

Gość grypka żołądkowa
ej no ja tu myślałam, że to ja tu jestem robnięta bo się mi jedna tabletka chyba nie wchłonęła i panikuje, ale widze, że można być w jeszcze gorszym stanie idiotyzmu XD

Gość kladia ss
JA MAM 18 LAT , A według ciebie to dziwne skoro kolezanka ( nie kolezanki) mamy ma 27 lat , to dobra znajoma , a według ciebie to takie dziwne ??????????