Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BABYDREAM

szampon babydream

Polecane posty

Gość BABYDREAM

witam :) Jutro wybieram się na małe zakupy kosmetyczne i właśnie zastanawiam się czy warto kupić szampon babydream z rossmana??? Chce, żeby włosy trochę "odoczęły" i narazie nie chce nakładać na niesamej chemii... Myślicie, że ten szampon jest skuteczny?? Miał go ktoś

Gość BABYDREAM
a KTOŚ MIAŁ??

Szampon familijny, pokrzywowy, rumiankowy i inne ziołowe też są dobre.

Taki szampon to wydatek całych 4 złotych, rzeczywiście niezbędne jest przedtem zasięgnięcie opinii na forum, rozważenie wszystkich za i przeciw

Gość wuj truj a co cie to obchodzi
:-o

Gość sibi
co do składu szamponu to jest dobry naprawde ale różne są opinie co do działania,zwykle do takich łagodnych szamponów nie przyzwyczajone są włosy i mogą być szorstkie i żle się rozczesywać no ale coś za coś.zastosujesz jakąś naturalną odżywke i bedzie ok

Gość BABYDREAM
wuj_truj MNIE NIE CHODZI O JAKIES TAM 4 ZŁ, ALE PO PROSTU NIE CHCE MIEĆ KOLEJNEGO ZAPYCHACZA PÓŁEK...

Gość jeśli szukasz czegoś naturalne
go to raczej polecam Ci szampon BARWA tataro-chmielowy:) Babydream ma przyjazny skład, ale to typowy szampon dla dzieci i nie każdemu będzie służył:O mnie niestety nie podpasował:O zaś szampon BARWY jest genialny;)

Gość sibi
ale barwa znów nie ma dobrego składu a babydream jest łagodny,a po co obciążać włosy skoro ona chce na odwrót,możesz płukać pokrzywą włosy jako odżywka jest oki,w dodatku oczyszcza i normalizuje przetłuszczanie

Gość BABYDREAM
sibi dzięki chyba zaryzykuje i go kupię. Chyba zacznę też płukać włosy w tej pokrzywie i może będzie ok :) Pozdrawiam

Gość jeśli szukasz czegoś naturalne
BARWA nie ma dobrego składu?????

Gość BABYDREAM
Z ciekawości weszłam na jakąś stronkę szamponu Barwa i skład ma następujący Aqua, Sodium C 12-15 Pareth-3 Sulfate, Lauramidopropyl Betaine, Cocamide DEA, PEG-75 Lanolin, Sodium Chloride, Cocamidopropylamine Oxide, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Chamomilla Recutita, Citric Acid, Parfum, 2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, 2-(4-tert-Butylbenzyl)propionaldehy de, Limonene, Cl 19140. (15.04.08) Wydaje się że nawet jest ok, ale wiecie ja się za bardzo nie znam...

Gość sibi
niestety wg mnie nie ma.skreślam go za obecność PEG, i siarczan sodu który wiadomo syntetyk a do tego dość szkodliwy wiadomo.noi te barwniki

Ja go mam i używam, cieżko po nim włosy rozczesac, trzeba dac troche wiecej odżywki. Takze sam szampon to nie da rady. To nie to co Elseve czy Dove które mocno wygładzaja i oblepiaja włosy. Jednakże włosy są bardzo miękkie po nim, takie jakieś delikatne. W sumie to niezły :) Nie ma zbyt dużo chemii, wiec można wysłać włosy na detox z takim szamponem ;))