Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczony27

27-letni prawiczek

Polecane posty

Gość Zrozpaczony27

Czasami zastanawiam się jak coś takiego jak ja mogło się urodzić. Mam 27 lat. Nie mam przyjaciół ani tym bardziej dziewczyny, nigdy jej jeszcze nie miałem. Co za tym idzie pomimo swojego wieku nadal jestem prawiczkiem. Nie należę do najpiękniejszych i jak to mówią „każda potwora znajdzie swojego amatora”, ale nie w moim przypadku. Niestety jestem przypadkiem beznadziejnym, nie jestem błyskotliwy, zabawny, towarzyski, ani inteligętny. Nigdy żadna dziewczyna mną się nie zainteresowała. Nie mam żadnych cech które mogą potencjalną dziewczynę przyciągnąć. W towarzystwie jestem cichy, nigdy nie zabieram głosu. Nie zabieram głosu bo nie jestem błyskotliwy i inteligętny i tak to wszystko jest błędnym kołem. Jest mi ciężko jak widzę zakochanych w parkach na romantycznych spacerach. Kiedyś próbowałem się z tym pogodzić , mówiłem sobie, że nie potrzebuje swojej drugiej połówki, niestety myliłem się. Gdybym miał powołanie to bym poszedł do seminarium ale nie mam nawet tego. Jestem skazany na życie w samotności. Jak by tego było mało mam jeszcze wrodzoną stulejkę. To też hamuje mnie w kontaktach damsko-męskich. Tak sobie myślę, że gdy odważę się na zabieg chirurgiczny usunięcia stulejki to swoją inicjacje przeżyje z prostytutką. Nie mam innego wyjścia, tylko czy pierwszy stosunek, który dla człowieka jest taki ważny, przeżyty z prostytutką nie spowoduje że wpadnę w jakąś chorobę psychiczną?. Co Waszym zdaniem powinienem zrobić, czy ja jestem normalny? POMÓŻCIE.

Gość dmuchana lala
mam tak samo nie martw sie bedzie dobrze

Gość a ja młoda i ładna
Jesteś normalny (chyba). jestem Twoją nieco młodszą żeńską wersją, też normalną (chyba). 🖐️

Gość urhfiuhsd
O kurcze ;/;/;/ szczerze powiem ze sie nie spotkałam z taka sytuacja, mam 18 lat i w moim wieku sadze ze jeszcze paru znajomych nie uprawiało seksu. Sadze ze najwiekszy bład robisz w tym ze nie jestem otwarty na ludzi to jest podstawa, mi zawsze wystarczało to ze było mnie wszedzie pełno, zawsze miałam powodzenie u chłopców. Znam sporo nieurodziwych ludzi, ale wiem tez ze równiez tak jak ja zyja pełnia zycia. Sex jest czym przepieknym, robie to z chłopakiem codzinnie, kilka razy dziennie. MUSZISZ WZIASC SIE W GARSC CHłOPIE!! To wszystko lezy w psychice! trzymaj sie mam nadzieje ze niedługo sie uda :) Pzdrawiam

Gość kochani nie łamcie się

Gość idź na tą operację a potem
ogarnij się trochę śmiałości do kobiet,nie gryziemy,często też jesteśmy nieśmiałe i zakompleksione,więc wolimy jak facet wykazuje zainteresowanie i przejmuje inicjatywę.Ta operacja to nic stasznego i szybko się goii, mój miał i żyje

Gość 21 lat....
mam podobnie, z tym ze ja przyjaciol mam, ktorzy ciagle mi trują ze mam sie wziac w garsc no i bawia sie w swatki ... a ja durny udaje niezaleznego

Gość idź na tą operację a potem
no nie wiem co jest z tyi facetami,ale coraz gorzej,zbabieliście,trochę męskości i wiary w siebie

Gość ale problem
To bardzo szlachetne \"być czystym\" w obecnych czasach.Wszyscy niby sie nabijają ale to nic!Nie martw się!Fajnie czekać na tą jedyna miłość...a ona sama przyjdzie.Aż się Zdziwisz..i Powiesz, że warto było..

Gość 21 lat....
'milosc sama przyjdzie' - najwieksza bzdura i mit XXI wieku

Gość znam zwiazek ludzi
najstarszy znany mi prawiczek mial jakies 25 lat i jego podstawowym bledem bylo zle wybieranie partnerek..np dziewczyna w wieku 16 lat..i fakt iz twierdzil, ze na nia poczeka. wiadomo, ze taka roznica wieku bardziej ich dzielila, a czas mijal. w koncu kolezanka wyswiadczyla mu nieswiadomie przysluge i po sprawie. mysle, ze powinienes wyjsc do ludzi i zapomniec o tym czy jestes prawiczkiem czy nie. to nie ma znaczenia. w koncu trafisz na kogos z kim bedziesz gotowy to zrobic. tyle, nie dobieraj sobie tego do glowy, bo ludzie maja wieksze problemy.

Gość maniaczka rowerowa
teraz sie obudziłeś?? w sumie lepiej późno niż w wcale, ale pocieszę się, że mam kolegę, który ma 28 lat i jest prawiczkiem, mimo, że jest przystojny, inteligentny i błyskotliwy, ale on sie z plebsem nie zadaje... do czasu, jak się teraz ocknął, że wcale taki "boski" nie jest, a plebs juz dawno sparowany, więc działaj póki możesz, masz neta, daj ogłoszenie na portalach randkowych i więcej śmiałości, bo życie Ci przemknię między palcami... znajdziesz swoją księżniczkę GOODLUCK

Gość ale problem
pewnie, że przyjdzie...mnie spotkała w najgorszym momencie mojego życia....i w najdziwniejszym miejscu jakie mogłam tylko sobie wyobrazić!!! I to nie są bajki!!

Gość Zrozpaczony27
Jeszcze jedno, podobno kobiety szukają partnerów, którzy się nimi zaopiekują, zapewnią im przyszłość w sensie materialnym, a ja nie zarabiam zbyt dużo. Co do portali randkowych to już założyłem, ale niezbyt dziewczyny są mną zainteresowane.

Gość kalinka.m
badz bardziej aktywny na tych portalach wysylaj naj najwiecej meili ... niestety, osobowosc JEST najwazniejsza nie wyglada, wiec musisz popracowac nad soba, dobrze by bylo jakbys sie orirntowal w wielu tematach, zeby miec o czym rozmawiac, zaimponowac dziewczynie tym ze wiesz to i owo pewnosc siebie to podstawa, facet nie musi byc adonisem

Gość Kamisia mała
A może powinieneś iść poradzić się psychologa

ta jasnee :O 🖐️ \" koledzy z piaskownicy itp? masz rodzenstwo? rozdzice cie nie gonia do pracy odkad skonczyles studia?\" wyobrażasz sobie, że brzydki i skrajnie nieśmiałe dzieci znajdują kolegów w piaskownicy? Można tylko w łeb wiaderkiem dostać :( Chciałbym zauważyć, że miałem już pracę z której wyleciałem 🖐️

Gość chris radfield
ja bylem prawiczkiem do 26 roku zycia, zawsze mialem powodzenie u dziewczyn, z kilkoma chodzilem ale nie doszlo do seksu poniewaz... takze mialem stulejke:( dopiero jak poznalem milosc mego zycia udalem sie do urologa, zaplacilem 500zl za zabieg i po niecalych 3 tyg moglem juz normalnie uprawiac seks choc odczuwalem jeszcze lekki bol. Najgorsze jest to ze jak ludzie widza ze masz powodzenie u lasek ale sie za nie nie zabierasz zaczynaja uwazac cie za geja, niektorzy moi znajomi chyba mysla ze jestem ukrytym gejem:(

chciałbym zauważyć iż o ile dobrze się orientuje dawno już zostało dowiedzione, że dzieci bezbłędnie rozpoznają urodę i odpowiednio oceniają przypisując natychmiast dobre/złe cechy zależnie od wyglądu 🖐️ Więc brzydki stary czy brzydki młody zostanie odrazu zaklasyfikowany negatywnie

Gość chris radfield
tak jeszcze przyszlo mi teraz do glowy ze cholernie zaluje tego straconego czasu, wiec apeluje do was wszystkie prawiczki tego forum:) nie powtarzajcie mojego bledu i nie czekajcie na swoj pierwszy raz tak dlugo!!!