Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makumbaska.

Rzucam Yasmin - przeczytajcie i poradzcie

Polecane posty

Gość Makumbaska.

Mam problem. Juz kiedys pisalam w ktoryms temacie o tabletkach Yasmin jak bardzo po 10 miesiacach brania urosl mi brzuch i zmienila sie figura, kiedys mialam waska talie i szersze biodra, dzxis moja talia jest praktycznie niewidoczna, a nigdy w taki sposob nie tylam. Mija 11 miesiac, moje libido jest zerowe, facet nie wie co jest grane a ja zamiast miec ochote ciagle placze - to pewnie tez yasmin. Bledne kolo bo poczawszy od niezadowolenia z figury to doprowadzilo do zlego samopoczucia i spadku libido. Nigdy wiecej Yasmin.\ A teraz pytanie? Na jakie tabletki lub inna forme antykoncepcji radzicie mi przejsc (mam tendencje do tycia)? Kapturek odpada, bo to jednak niewygodne, 'pracochlonne', i mniej pewne. I druga sprawa? JAK WYSZCZUPLIC TALIE? z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość wg mnie dobre sa
plastry... ja tez przytylam po tabsach;/ 7 kg;/ zrzucilam na diecie kopenhaskiej

Gość makumbaska.
Czy plastry tez maja jakies uboczne efekty typu tycie? Jaki jest wybor? Malo wiem o plastrach... A talia doprowadza mnie do szalu, a raczej jej brak

Gość makumbaska.
upup