Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chcę ważyć 52 kg.

Kto tak jak ja nie ufa tabletkom anty. i nigdy ich nie wezmie?

Polecane posty

Nawet mój facet powiedział ze szkoda zdrowia na to;) A gumki mu nie przeszkadzaja;) A najlepsze sa moje kolezanki, ktore mi wspolczują ze nigdy nie poznam tej przyjemnosci prawdziwej skoro tylko w gumce:D

Gość mam to co daje los
Ja nie uzywam zadnych srodkow antykoncepcyjnych. nigdy nie uzywalam. gdybym zaszla w cizae to bylabym szczesliwa. teraz tez jestem szczesliwa mimo, ze nie mam dzieci. przyjme to co Bog mi da.

Gość ...---...
Ja :)

Gość urhfiuhsd
Nigdy nie kochałam sie w gumce, ale mysle ze za fajnie nie jest, a same gumki itak nie sa kompletnym zabezpieczeniem

Gość sibi
ja nie wezme nigdy bo nie chce się faszerować chemią,mój facet nie chce bym brała jakie tabletki,stosujemy gumki i jest nam dobrze.a jak się postaramy o dzieciątko to wtedy się przekonamy jak to jest bez.ważne że mamy te same zdanie

Gość magda-nana
Nie wyobrażam sobie kochać sie przez gumkę, fuj!

Gość Dif
A ja najpierw stosowałam gumki, a teraz pigułkę, w sumie jest mi wszystko jedno, nie czułam wielkiej różnicy w gumce czy bez. Na pigułce czuję się rewelacyjnie i taniej wychodzi :)

Gość sibi
no jak kto woli co nie:)

Gość nie rozumiem was kompletnie
seks bez gumki jest rewelacyjny. poza tym, jeżeli komuś wisi czy wpadnie czy nie, to niech sobie fika bez gumek, ale ja, od kiedy odstawiłam tabletki nie potrafię się kochać - w trakcie stisunku zjadają mnie nerwy czy nie zsunie się, czy nie pęknie :o o kant dupy taki seks rozbić :o gdybyśmy żyli jeszcze w normalnym kraju i można by było w razie wpadki spokojnie zareagować to może bym spokojniej podchodziła do potencjalnej wpadki. ale nie w tym kraju :o

Gość nie rozumiem was kompletnie
a czy twój facet też nie pozwakla ci brać tabletek przeciwbólowych? głupie ibupromy czy inne specyfiki rąbią wątrobę bardziej niz tabsy.

Gość sweeTea
pierwszy raz kochalismy sie z gumka, nie było fajnie... dyskomfortowo ciagle byl strach ze sie zsunie... teraz uzywam tabletek anty i jestem bardzo zadowolona, taka mala dawka hormonow nie zaszkodzi, tabletek bardzo czesto sie uzywa przy innych dolegliwosciach nie koniecznie w sprawach antykoncepcji np jak ktos ma silny tradzik to dermatolog przepisuje własnie taki lek:) ale mozna dzieki temu naprawde cieszyc sie seksem i nie stresowac sie. Moze wystarczy troche poczytac albo uswiadomic sie u ginekologa ze tabletki nowej generacji nie sa szkodliwe, wiadomo nie kazdy moze je brac, to kwestia organizmu.

ja biorę yasminelle, nie przytyłam (wręcz schudłam), nie mam już trądziku i ogólnie czuję się super bo nie mam huśtawek hormonalnych

Gość Dif jakie tabletki bierzesz

Gość Biorę Cilest - Dif

Zgadzam się,seks bez gumki jest rewelacyjny :D Po tabletkach (Microgynon21) czuję się dobrze,nie ma co narzekać :p

Brałam tabsy 3 razy. INajdłużej wytrzymałam 4 miesiące. Co mi z tego, że mogę się kochać bez obaw, skoro mój apetyt na seks wynosi 0?? Do tego dochodzą problemy z krążeniem, huśtawki nastroju i mdłości. Non stop chodziłam wkurzona i źle się czułam, więc mój facet nawet nie próbował się do mnie dobierać bo wiedział że skończy się to fiaskiem. Teraz znów używamy gumek i jakoś ani ja ani mój facet nie odczuwamy jakiejś kolosalnej różnicy. Teraz przynajmniej mam ochote na seks i sprawia mi on przyjemność. A co do porównania tabsów do ibupromu etc. ->nie znam ŻADNEJ osoby, która brała by tego typu tabletki codziennie! Fakt, leki przeciwbólowe są szkodliwe dla wątroby, ale stosuje się je sporadycznie!

Gość solutions 2
dexterka widocznie miałaś źle dobrane tabletki