Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie podfruwajka bo 24

ZA BARDZO ZA NIM LATAŁAM ...

Polecane posty

Gość juz nie podfruwajka bo 24

Od razu zaznaczam, ze mam 24 lat, wiec sprawa nie dotyczy perypetii gimnazjalnych nastolatek podkochiwujących się w koledze z II a :) A więc najpierw od tego sie zaczelo, ze zakochalam sie w swoim koledze. Zaczelam o niego zabiegac. I się zatraciłam w tym. Położyłam calkowicie kawe na lawe. Ciagle komplementy, smsy, mile komentarze na naszej-klasie i takie tam. On mnie lubil, ale az tak nie zabiegal o mnie. W zasadzie tylko czasem zdarzylo powiedziec mi cos milego. No i tak sie zlozylo, ze znudzilam mu sie. Nie odzywa sie do mnie prawie w ogole. Stracil jakiekolwiek zainteresowanie mna. Chcialam tylko przestrzec dziewczyny- bądźcie choc troche niedostepne. Nie mowie , ze caly czas, ale nie pokazujcie caly czas jak wam na nim zalezy. Badzcie czasem tajemnicze i obojetne. To dziala na facetow. Na mnie juz za pozno w tym przypadku, straciłam go.

Gość sara jessica parker
nie chciał cie i tyle i olewanie nieolewanie nic tu nie zmienia, albo sie kogoś chce albo nie, to nie Twoja wina!!!

Gość już nie podfruwajka bo 24
Niestety jest tu troche mojej winy. Czuje,ze gdybym byla ciut bardziej tajemnicza i nie okazywala az tak wielkiego zainteresowania, to moze by go bardziej ciagnelo do mnie . Tak sie zastanawialam pewnego wieczoru i sama tak mam. Jak jakis mezczyzna ciagle mi sie narzuca, zasypuje mnie smsami i czulymi slowkami - mam go troche dosc. A jak jest taki troche niedostepny- kreci mnie niesamowicie !

Gość kokoszanell
No fakt, czesto jest tak , ze kreci nas to co niedostępne. Ale wg mnie nie ma co sie bawic w jakies gierki. Jezeli jestes taka uczuciowa, lubisz okazywac uczucia to dlaczego nie byc sobą? wkoncu znajdziesz swoją drugą połówkę. Ten na bank nie byl Ci pisany. I tyle.