Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciunia tabletka

po cholere tabletki skoro wiekszość kobiet zabezpiecza sie dodatkowo

Polecane posty

Gość maciunia tabletka

tak jak w temacie ..tyle czytam o tabletkach anty i gdzie nie czytam tam pisze ze dodatkowo sie kobieta zabezpiecza.... po jaka cholere? po to biore tapsy abym nie musiała sie meczyc z gumką lub stosunkiem pzrerywanym

Gość maciunia tabletka
to nie ma sensu..czy aż takie małe macie zaufanie do tabletek? a swoja droga to skoro taka panika to stosunek mimo tego ze w gumce powinien byc przerywany haha bo przeciez tez jest ryzyko zajścia..

Gość maciunia tabletka
myslałąm że jak będę brała tabletki to inne zabezpieczenie nie bedzie potrzebne..a dodam ze tabletki nie biore dla tego że panicznie boje się ciaży tylko dla komfortu współżycia co nie oznacza ze chce dziecko...nie nie chce ...

Gość aaaaassssssiaasd
przy prawidłowo branych tabletkach 1 na 300 stosunków zakonczy sę ciążą . Tak ostatnio tłumaczył mi lekarz , biorę tabsy od 2 lat i też mam taki dylemat jak w temacie .

Gość maciunia tabletka
co to znaczy prawidłowe branie tabletek? ja je biore codziennie o stałej porze czy to jest prawidłowe branie?????????? wkurzyłam sie na prawdę tymi tekstami .."zabezpieczam sie dodatkowo" zabezpieczam sie dodatkowo"" zabezpiecz sie dodatkowo" co to za przyjeność

Gość maciunia tabletka
to mozna gumek uzywać skoro przy tapsach czeba sie dodatkowo zabezpieczać albo gumka i stosunek pzrerywany... to jakies chore ejst....

Gość maciunia tabletka
I tak sie zastanawiam czy te wszystkie statystyki które potwierdzają skuteczność tabletek nie są oszustwem..bo skoro wiekszość kobiet dodatkowo sie zabezpiecza ...to nie wiadomo tak na prawdę w jakim stopniu zabezpieczaja tapsyyy

e, ja też nie rozumiem, jaki w tym sens. Jak tabsy, to po to, zeby się dodatkowo nie zabezpieczać. to ja bym wolala z samą gumka niz się jeszcze dodatkowo tabsami truć.

Gość badri
Ja tez nie wiem po co te tabsy. Jak macie stresa polecam Nuvaring. Montujecie raz w miesiącu i korzystacie z zycia:) bezboleśnie i bezstresowo. po co sie meczyc i faszerowac hormonami niepotrzebnie. jak juz cos bierzecie to przynajmniej to wykorzystujcie:) Pzdr,

Gość blackcat
biore tabsy i nie w głowie mi nigdy było dodatkowe zabezpieczenia ;) a mamą nadal nie jestem :D

Gość tytus29
moja kobieta zle znosila tabletki i teraz uzywamy tylko antykoncepcji mechanicznej. osobiscie wole uprawiac seks codziennie i w gumce, niz raz na piec dni i z wiecznie smutna mina partnerki. gumka nasz przyjaciel. :)

Gość ja kobieta i pigułka
Nie bardzo rozumiem, ale biorę pigułkę anty już 10 lat i mamą nie jestem. Nigdy bym nie pomyślała po co się dodatkowo zabezpieczać. Dodatkowo gumka , oczywiście, ma to sens, jeżeli dziewczyna chce się zabezpieczyć przed HiV, chlamydią, rzęsistkiem czy innym świństwem. Ale jeżeli mam 100% pewności, że partner jest zdrowy to dodatkowe zabezpieczenie to chyba przesada.

Gość kasiula2000
'Ale jeżeli mam 100% pewności, że partner jest zdrowy to dodatkowe zabezpieczenie to chyba przesada.' Całkowicie sie z tym zgadzam. Szkoda zycia na gumki. Pozdrawiam.