Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

*****Chce mi się płakac**********

Polecane posty

Nie mam juz sił, siedzę zamknieta w 4 scianach, nie mam do kogo otworzyc buzi :( Rodzice siedzą w pokoju obok, ale ich rozmowy ze mna ograniczaja się do \"tak\", \"nie\", \"zamknij sie\" albo wyzywania mnie. Od 3 tygodni szukam pracy, ale bezskutecznie :( Od rana siedzę zamknieta w pokoju (poza małym spacerkiem) i juz zaczynam bzikowac :(:(

3 tygodnie temu skonczylam studia - ochrona środiwksa, jednak na pracę w tym zawodzie chyba nie mogę liczyc

już pytałam, w moich okolicach niee potrzbeuja nikogo na takie stanowiska. Zaczynam teraz szukac czegokolwiek, bo jescze tydzien i chyba zwariuje :(

Gość vxcvx
"3 tygodnie temu skonczylam studia - ochrona środiwksa, jednak na pracę w tym zawodzie chyba nie mogę liczyc" he? a ostatnio mowili, ze wlasnie brakuje ludzi po oś, az sam sie dziwilem dlaczego, bo co wlasciwie mozna po tym kierunku robic.

zajebsite studia wybralas, po ktorych pracy nie dostaniesz. wibierajac studia trzeba tez myslec realnie

Gość capri wiosną
Luska :-) szukasz dopiero 3 tygodnie ;-), wiec nie ma powodu, by juz na starcie sie zalamywac. Ja szukalam 2 lata, mimo ukonczonych 2 kierunkow studiow, niezliczonych kursow, warsztatow i innych form doskonalacych. Teraz mam prace, co prawda duzo gorzej platna niz poprzednia, ale coz... Moze kiedys zlapie cos lepszego. Nie mozna sie poddawac. Ostatnio spotkalam kolezanke. Szuka pracy od kwietnia. Calkowicie sie zalamala Oczy podkrazone, napuchniete,nafaszerowana lekami uspokajajacymi. kto ja przyjmie w takim stanie? Gowa do gory, moze znajdziesz na razie cos poza ochrona srodowiska? Pozdrawiam

to trzeba sie przekwalfikowac gdybys byla chlopakiem to bym problemu nie widzial no ale dziewczyna to nie wiem co moze robic jesli myslisz o powaznych zarobkach

Maleńka, racja, zajebiste ;( Ale twey nie wiedziałam ze tak bedzie. Mowili ze to rizwijajacy się i przyszlowsciowy kierunek... vxcvx - wiem ze tak mowia, ale jak szukam to nic nie ma. jak przeglądam ogłoszenia to w tym kierunku to głownie w warwszawie, wrocławiu.. ja mieskzam w okolicach Gdyni i naprawde nic nie ma. Capri - nie ma powodu by sie zalamywac?? a co jesli rodzice Ci ciagle powtarzaja ze jak do konca ntygodnia nic nie znajdziesz to idziesz sprzedawac do sklepu bo przestaja Cie utrzymywac>????

oj luska wspolczuje. najbardzije rozwijajacy sie kierunek bez dwoch zdan biotechnologia, ale ja na to nie ide

Gość capri wiosną
To wtedy idę do sklepu na sprzedawcę. I w miedzyczasie nadal szukam ciekawszych propozycji. Wiem, wiem, masz inne ambicje. Ale rodzice nie maja już obowiązku ciebie utrzymywać. Moi sa inni. Zawsze mnie wspomagali i mogłam liczyc na ich pomoc.

Tak, Capri, wiem o tym i zgadzam sie z Toba, nie mają obowiązku. Dla mnie nie jest probleme isc do sklepu, jak bede musiala to pojde, trudno, tylko chciałabym, zebyrodzice byli dla mnie choc troche wyrozumiali