Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narvana

czy ten kolor zejdzie? pomocy...

Polecane posty

Gość narvana

Zafarbowałam włosy szamponetka palette granatowa czern 24 mycia. Mój naturalny kolor włosów to ciemny brąz. Słyszałam, że szamponetki z palette ciężko się zmywają, ale czy jest jakas szansa, ze po tych 24 myciach kolor zejdzie chociaż trochę i będzie przypominał mój naturalny kolor włosów? PS. Przy farbowaniu omskła się ręka i mam teraz trochę farby na szyi :/ Czym zmyć to cholerstwo? Próbowałam tonikiem, ale nic nie dało :( Słyszałam, że woda ulteniona też pomaga, ale czy zmywa tą farbę od razu czy po kilku razach przemywania?

Gość sibi
spróbuj spirytusem salicylowym albo zmywaczem do paznokci,jak nie to jeszcze zostaje kwasek cytrynowy i tyle z możliwości.a jak nie puści to myć ciagle aż zejdzie

Gość możesz też zrobic peeling

Gość narvana
Dzięki, spróbuję... A co do tego zmycia się koloru z włosów? Czy zmyje sie choć trochę?

Owszem zmyje się, jednak u mnie nigdy nie było to całkowicie do naturalnego koloru. Kolor robił się wyblakły ale nadal widać było odrosty :/ Ale może ja mam dziwne włosy ...

Gość narvana
aha, dziękuję za odpowiedzi :) mam jeszcze jedno pytanie: z jakich firm polecacie szamponetki?