Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moca tse-tse

mądra koleżanka pilnie poszukiwana

Polecane posty

Przebiśniegu, ja w ogóle nie szukam pracy ;) Babka do mnie zadzwoniła wczoraj z ofertą. Faktycznie wysyłałam do nich swoje CV, ale to było wieki temu. Stwierdziłam, a co mi tam - pójdę zobaczę. Praca tam to raczej taka dorywcza, bo tylko 3 dni w tygodniu, ale zobaczymy ;)

Biegnę do roboty. W przelocie pochłonęłam bułkę z kabanosem;) Ugotujcie coś dobrego tak na 17-tą :D ;) Trzymajcie się Fantastyczne Babeczki ❤️

Bezplotu, otrzymalam maila i juz odpisalam :) A co tam Kobietki, co dwie glowy wymysla to nie jedna w koncu :D Aha Bezpolotu, czy chcesz abym twojego adres twojego maila przeslala dla Heli i Mosca?

Gość BEZPOLOTU
pewnie Majeczka, jak tylko będą chciały.....

Gość duża hela
Oczywiście że chcemy

Hihi :) Jak bedzie trzeba to bede w polu odrabiac :D :D :D No tak dziewczyny, no ale wlasnie, nie bede sie tu z wiadomych powodow uzewnetrzniac ale kurcze...niesamowite jest to, jak dlugie cienie pozostawia przeszlosc, no ciagnie sie kurcze jak flak w oleju :)

Gość BEZPOLOTU
Maja odpiszę Ci wieczorem kochana, bo póki co utonęłam w papierach a po pracy idę jeszcze do koleżanki, ale na pewno się odezwę Buziaki

Gość duża hela
Maju pisz na maila, oczywiście moze ze mnie nie jest mędrzec ale chetnie pomogę jak coś, ja tez mam jedna rzecz i bede Was prosic o rade, taką rzcz o której nie moge napisac bo jak ktos przeczyta to sie zorientuje że to ja heheh, napisze wam wszystkim jak pozbieram wasze maila, Maja dostałaś filmik???

Gość BEZPOLOTU
witaj Heluś ❤️

Gość duża hela
siedze chwilowo sama w biurze i nikt mi nie zagląda przez ramie :-))

Gość atrakcyjna
OK LASKI TO JAK RZUCACIE MAILAMI TO JA PODAJE SWOJ MOZNA SNIALO PISAC: ATRAKCYJNA-30-ATRAKCYJNA@WP.PL :)

Gość atrakcyjna
:D oczywiscie,ze z malyvh i bez zadnych spacji :D

Gość BEZPOLOTU
dzięki Maja ;)

Gość duża hela
H LLO P z biśni g, so y napisze z .o.u, klawiatu.a .i pa.ła znaczy ni.któ.. lit..y ni. .ziałają :-((

To znaczy ten ostatni link, nie jest ogolem smieszny ale tylko ta druga sytuacja w 0:08 min. :d Reszta nie jest w ogole smieszna jak dla mnie.

Gość duża hela
Uffff zresetowałam dziada i się naprawił, mówie wam żebyście widziałay na jakim sprzecie ja musze pracować....