Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moca tse-tse

mądra koleżanka pilnie poszukiwana

Polecane posty

Dziewczyny, musicie to zobaczyc...Ja to juz widzialam kiedys, to jest taki bodajze japonski teleturniej, ze druzyny maja zadania i za niewlasciwie zrobione zadanie, za pomylki dostaja wpiernicz od przeciwnej druzyny :D W tym odcinku, japonczycy ucza sie angielskiego...normalnie plakac ze smiechu mozna :D Mnie najbardziej podobal sie moment, jak japonczyk mial policzyc po angielsku... http://www.youtube.com/watch?v=2S1QnaROJtc

Hela, ale jak zobaczylam ten szyfr, to w pewnym momencie zaczelam sie troche smiac i nie dlatego, ze ci maszyna nawalila ale dlatego, ze przeczytanie tego swietnie brzmialo :D Siedzialam, glosno czytalam i szczerzylam sie jak glupia do monitora :D

Gość duża hela
no też widzę ze brzmi głupawo, ale jak chciałam wcisnąc literę, E, R, czy D to mi jakies dziwne okienka wyskakiwały

Gość BEZPOLOTU
a ja siedzę w pracy do 20-stej :O

Gość BEZPOLOTU
chyba usnę przy biurku, muszę jakąś kawę wypic

Gość BEZPOLOTU
Mam całą masę sensownych zajęc, niestety :( Chociaż nie wiem co gorsze....:O Nigdy nie zdarzyło mi się siedziec w robocie dla samego siedzenia a czasami bym chciała; mogłabym wreszcie poodpisywac na maile, popisac z Wami; chociaż i tak ukradkiem tu zaglądam, ale o otwieraniu linków które przesyłacie nie ma mowy, a precyzując nie ma czasu :( Ale dzięki przebiśniegu za współczucie ;)

Gość BEZPOLOTU
pewnie, ze dam ;) nie mam wyjścia a poza tym w pracy to ja twarda baba jestem ;)

Kobietki, ogolnikowo powiem, ze wazne, ze sie pracuje, gorzej gdyby tej pracy nie bylo. Ja na razie marze sobie, zeby pojsc do pracy, musze opiekowac sie dzieckiem, na miejsce w przedszkolu czeka sie ponad pol roku. Siedze w domu jak taki przyglup i szukam rozmowcow na forum :D Alle rozumiem jak to czasem bywa w pracy, gdy na prawde zajecia brak, tak tez bywalo. Teraz jedyne co robie to dorabiam sobie od czasu do czasu spiewajac, zawsze lepiej to jak nic nie robic. Ale nie narzekam, zawsze moglo byc gorzej, ciesze sie z tego co mam. Ludzie maja gorsze problemy w zyciu :)

Przebisnieg, spiewam od czasu do czasu ale nie zawsze to co lubie spiewac, niestety. Praca na tym polega, ze robi sie nawet to, czego sie nie lubi :D

moj problem polega jeszcze na tym, ze naturalnie mam niski glos z lekka chrypka a bywa tak, ze musze zaspiewac cos, gdzie chrypka nie jest wskazana i kiedy musze zaspiewac bez tej chrypki, to musze sie tak wysilic, ze mi prawie oczy z orbit wychodza, zeby wydobyc cos na podobienstwo anielskiego altu :D Z reguly sie udaje i brzmi to nawet ale raz mi sie zdarzylo, ze stracilam glos,heh :)

oj Maju... ja to chyba nigdy tego ostatniego zdania nie pojmę ;) ważne, że śpiewasz jeśli lubisz :) a'propos obrazków - nie masz czasem jakichś ładnych zdjęć ciepłych krajów? Kuba mogła by być albo coś takie? :)

Gość duża hela
Dzieki majeczka za maile :-))

Ok Kobiecinki, ja musze spadac. Dzis mam probe i musze sie zbierac, choc nie bardzo mi sie chce, bo ziiiiimnooooo...brrrrrrrr Do nastepnego spisania :)

Gość duża hela
Miłego spiewania Maju

Gość BEZPOLOTU
uwielbiam Głos Kaśki Sowińskiej! więc jeśli Twój Majeczka brzmi podobnie to się w Tobie zakocham ;)

Gość duża hela
Mosca, knedle ze śliwkami uwielbiam, poprosze cały talerz

Hela mogę dać Ci nawet półmisek - zrobiłam... 65 sztuk:D Kto to jest Kasia Sowińska? Możecie się śmiać, ja nie znam :O