Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na pokuszenie

Czy zabrać ze sobą dziecko?

Polecane posty

Gość na pokuszenie

na 3 miesięczną ekspedycję do Egiptu? z zawodu jestem archeologiem, zawsze wyjeżdżałam, ale nie więcej niż miesiąc, teraz będę musiała siedzieć tam 3 miesiące i nie wiem czy dziecko to dobry pomysł. Niby sama sobą umie się już zająć, ale mimo wszystko....

zalezy ile ma dziecko i jaką bedziesz tam miala pomoc do niej. ja bym mojej malej nie zabrala no chyba ze bym tam miala zalatwioną jakąs fachowa pomoc bo inaczej to z mojej pracy byly by nici :) pozatym trzeba taką podróż skonsultoewać z lekarzem jak on się na to zapatruje i odpowiednio przygotowac dziecko- szczepionki itd...

Gość zależy w jakim wieku jest

Gość mamka1234
nie ryzykowałabym....chodzi o wodę, szczepienia. 3 miesiące to długo dla takiego maluszka

Gość na pokuszenie
ale Ona już ze mną jeździła, jednak nie na tak długi okres, właściwie tylko tego się obawiam. Ma 4,5, więc nie jest już taka malutka i jak wspominałam sama sobą umie się zaopiekować.

Ja też jeździłam na wykopaliska tylko że po Polsce i nie wyobrażam sobie zabranie małego dziecka, bo z tego co piszesz to nie wynika że będziesz tam miała opiekunkę dla niej. Chyba że się myle, jeżli masz tam opiekunkę to się nie zastanawiaj tylko jedź.

Ja bym zabrała ze sobą dziecko. Nie chciałabym na aż tyle zostawiać dziecka. A skoro ma już 4,5 l to nie jest już taka malutka.

Ja mam 4,5 roczną córkę i ona z chęcia by pojechała na taką ekspedycję.Ja zersztą tez :P Bierz ją!Później jak pójdzie do szkoły to nie będziesz miała takich możliwości:)