Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlot_na_blondynki

WYBORY MAŁYCH MISS...

Polecane posty

Gość mlot_na_blondynki

Co sadzicie o wyborach malych miss? ogladalam wczoraj na dwojce dokument wlasnie o tym i szczerze mowiac historia smierci joebenet ramsey, malej miss z usa tknela mnie do przemyslen czy te casle wybory malych miss nie sa w jakim stopniu patologicznym spelnianiem ambicji matek tych dziewczynek i przyneta dla pedofilii?

Gość proowookacja
0/10

Gość kdjfsd
nieiwiem o co chodzi

dla mnie wszystkie małe dziewczynki to miss wiec nie wiem czemmu ma to słuzyc?:P

dokładnie, pedofile mają tam w czym wybierać :O ja już kiedyś to widziałam :O w ogóle jak te dziewczynki wyglądają? wszystko sztuczne, włosy, makijaż, te stroje jak dla lalek! ale matki niezle kase z tego trzepią pewnie ;)

Gość mlot_na_blondynki
tiaaa, jasne. historia smierci tej dziewczynki w '96 odbila sie glossnym echem na forum calej ameryki. no ale sorry, w koncu wy tu potraficie tylko rozmawiac o tym, ze ktos jest za gruby i za brzzydki. ';p

Gość mlot_na_blondynki
to bylo do pomaranczy ktora stwierdzila, ze prowokuje. zludzenie optyczne, kasa robi jednak swoje. no i te matki. ogladalam wczoraj ten dokument o malych miss i bylam zniesmaczona plus zatrwozona tym jak te dzieciaczki wygladaja, w takich konkursach biora udzialnawet roczne dziewczynki.

wiesz co dla mnie było przesadą? że ta jedna matka przebiera córeczkę za Twitiego i wsadza ją do klatki :O:O jaka pojebuska:O albo jak matka kazała tej jednej 4latce ćwiczyć, aż ta mała się popłakała :( w ogóle już popsute dzieciństwo mają i jakimiś dziwnymi wartościami będą się kierować :/

Gość mlot_na_blondynki
zludzenie optyczne, tak z ta klatka bylo "najlepsze" myslalam, ze rzygne nad glupota tych bab. dzis sprawdzilam w necie ta historie smierci szczesciolrtniej amerykanskiej malej miss z kolorado bo wczesniej o tym nie slyszalam, dopiero wczoraj w tym programie. i co? no szok, mala sliczna dziewczynka prowokacyjnie wymalowana az twarz sie zrobila jak u doroslej kobiety i zrobione wlosy. jakis pedofil ja zgwalcil i udusil. 10 lat temu cala ameryka o tym trabila. niedosc ze i matki konkuruja na tachich konkursach i to dzieciaczki sie wkrecaja na serio.

Gość anka baranka zgubiła klucze
ładne historie.. własnie sobie sprawdzam na internecie i ta dziewczynka naprawde az pokracznie wyglada jak jest taki mocno gdzieniegdzie wymalowana.....a dla pedofili to raj..straszne

Gość brzydka matka chce być dumna
z ładnej cury i tresuje ją na barbie od najmłodszych lat

Gość i co wy z tymi pedofilami
:o molestował was kto w dzieciństwie czy co :o