Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasank**KA

SPanking czy to upokażające dla kobiety?

Polecane posty

Gość sasank**KA

mój chłopak jest zwolniennikiem takich "zabaw'ja jakoś na prawdę nie mogę się przekonać.Co myslicie o takiej formie "okazywania sobie uczuć"?

Gość sasank**KA
wypowie się ktoś,bo jestem ciekawa czy tylko ja mam takie opory?

Gość sasank**KA
lecz się:O

Gość hmmmmmmmmmm...
a na czym to dokładniej polega bo ja nie wtajemniczona jestem

Gość Pan Robert
Ja uwielbiam dawać swojej kobiecie lanie.Różnie raz ręką raz paskiem jak bardzo mnie zdenerwuje to żemieniem i ona też to lubi..Na początku nie lubiła,ale szybko polubiła.

Gość hmmmmmmmmmm...
a to o to chodzi. To ja jestem zdecydowanie przeciwna

Gość Normalna Kobieta355
Panie Robercie pan jest chory umysłowo bez wątpienia! W Stanach Zjednoczonych ludzie któży zwierzają sie że sprawia im przyjemność cierpienie innych, zwłaszcza dzieci, są kastrowani chemicznie lub osadzani przez długie lata w szpitalach dla umysłowo chorych! Pan jest niebezpieczny dla społeczeństwa pod dwoma względami: po pierwsze system niewolnictwa został zniesiony; i po drugie, torturowanie niewinnych jest najgorszą odmianą pedofilii ongiś praktykowana przez hitlerowskiego Doctora Mengele! Pan powinien się wstydzić i leczyć równocześnie.Jeżeli sprawia panu przyjemnosć bicie żony to tym samym sprawia panu przyjemność bicie dzieci,znęcanie się nad zwierzętami maltretowanie kobiety itp....jest pan zwykły agresor i tyle:O

Gość sasank**KA
o rany juz sie czepiaja przez nieuwage oczywiscie ze rz byc powinno

Gość Normalna Kobieta355
zostaw zoboczeńca:O:O

sasank**KA...Odpowiem ci tak Jesli kobieta lubi być bita po pupie i nie tylko, a co jakby nie patrzeć jest dla niej w pewien sposób upokażające, a jesli to lubi i robi to z kims kto też to lubi i co najwazniejsze zna się na tym, czyli robią to bezpiecznie, to wszystko jest Ok. Jeśli jednak tobie to nie odpowada, to odpowiedź już znasz... Bo zasada ,jest taka, że muszą być pewne granice, a osoba dominująca musi isę dopasować z osoba uległą...

Gość gość
Najlepsza do spankingu jest RATANOWA TRZCINKA-Najlepsze filmy o spankingu to-MOOD PICTURES,CRUEL MISTRESSES 1.)ZAKOŃCZENIE TRZCINKI-chodzi mi o to,że widziałem trzcinki rattanowe zakończone łagodnym stożkiem.Zakończenie jest BARDZO WAŻNE ponieważ taką trzcinką można tylko uderzać w tyłek a nie chłostać ostrym końcem zdzierając skóre z tyłka co musi być znacznie bardziej bolesne.Trzcinki w filmach cruel-amazons,czy mood-pictures mają zakończenie takie jak by ktoś tą zaokrągloną końcówkę odcią sekatorem bądz nożem. 2.)SPOSOBY WYMIERZANIA KARY; 1.sposób-zwykłe uderzania.-proste lanie-koniec trzcinki może być obojętny 2.sposób-chłostanie bardzo mocno uderzając pod katem,oraz przciągając tą właśnie ostrą końcówke przez tyłek niewolnika oprócz zadawania bólu wynikającego z samego uderzenia-zdzierając mu stopniowo skóre z tyłka. WYTŁUMACZE DOKŁADNIEJ DEMONSTRUJĄC NA FILMIE; mood pictures-life sentence;Od minuty 3:30-11:45 Mistress Larissa wymierza kare niewonicy-50zwykłych uderzeń tą pierwszą metodą,natomiast od minuty 26:40-33:00 chłoszcze tyłek PROFESJONALNIE tą właśnie drugą metodą -trzcinka z końcem uciętym tak jak by pod kątem(z reguły zakończenie uciente jeste prosto).Reszta Pań dominujących na filmie life sentence to AMATORKI-które potrafią bić tylko ta pierwsza metodą.Jedna z Pań nie trafia nawet w tyłek niewolnicy i obija jej nogi.Film mood pictures-life sentence-można obeujrzeć na stronie sadomax GDZIE KUPIĆ RATANOWE TRZCINKI;A mianowicie na stronie CANE-IAC Sprzedają trzcinki z zaokrąglonymi końcami.Należy odciąć zaokrągloną końcówke sekatorem,bądz ew.ostrym nożem i GOTOWE. JUNIORKI-JR-26-5sztuk za 12,99$-Najcieńsze,oraz niepoakirowane POLECANE do chłosty pośladków kobiet.Są bardzo elastyczne,co sprawia,ze uderzenie bardzo boli a wręcz ciągnie. SENIORKI-SR-28-5sztuk za 15,99$ SĄDOWE-Thumper-32-5sztuk 16,99$ Mają oprócz tych co wymieniłem powyżej bardzo wiele innych trzcinek-z rączkami,lakierowanych.itp... Żeby złożyć zamówienie należy mieć konto z możliwością przelewu za granice w m-banku,oraz karte a najlepiej pay-pala.Przelewamy im pieniądze i czekamy cierpliwie aż przyślą nam produkt.

Gość Krzysztof32
Jak twój chłopak lubi spanking,to myślę,że to całkiem dobra zabawa.ŻADNE WĘŻYKI DO ROWERU ANI INNE DREWNA BAMBUS-TO NIE SŁUŻY DO SPANKINGU!!!MOŻNA POSINIACZYĆ NIM JEDYNIE SOBIE TYŁEK,ORAZ ZADAĆ NIEPRZYJEMNY BÓL-TO NIE RATTANOWE ELASTYCZNE CACKO; Najlepsza do spankingu jest RATANOWA TRZCINKA-Najlepsze filmy o spankingu to-MOOD PICTURES,CRUEL MISTRESSES 1.)ZAKOŃCZENIE TRZCINKI-chodzi mi o to,że widziałem trzcinki rattanowe zakończone łagodnym stożkiem.Zakończenie jest BARDZO WAŻNE ponieważ taką trzcinką można tylko uderzać w tyłek a nie chłostać ostrym końcem zdzierając skóre z tyłka co musi być znacznie bardziej bolesne.Trzcinki w filmach cruel-amazons,czy mood-pictures mają zakończenie takie jak by ktoś tą zaokrągloną końcówkę odcią sekatorem bądz nożem. 2.)SPOSOBY WYMIERZANIA KARY; 1.sposób-zwykłe uderzania.-proste lanie-koniec trzcinki może być obojętny 2.sposób-chłostanie bardzo mocno uderzając pod katem,oraz przciągając tą właśnie ostrą końcówke przez tyłek niewolnika oprócz zadawania bólu wynikającego z samego uderzenia-zdzierając mu stopniowo skóre z tyłka. WYTŁUMACZE DOKŁADNIEJ DEMONSTRUJĄC NA FILMIE; mood pictures-life sentence;Od minuty 3:30-11:45 Mistress Larissa wymierza kare niewonicy-50zwykłych uderzeń tą pierwszą metodą,natomiast od minuty 26:40-33:00 chłoszcze tyłek PROFESJONALNIE tą właśnie drugą metodą -trzcinka z końcem uciętym tak jak by pod kątem(z reguły zakończenie uciente jeste prosto).Reszta Pań dominujących na filmie life sentence to AMATORKI-które potrafią bić tylko ta pierwsza metodą.Jedna z Pań nie trafia nawet w tyłek niewolnicy i obija jej nogi.Film mood pictures-life sentence-można obejrzeć na stronie sadomax GDZIE KUPIĆ RATANOWE TRZCINKI;A mianowicie na stronie CANE-IAC Sprzedają trzcinki z zaokrąglonymi końcami.Należy odciąć zaokrągloną końcówke sekatorem,bądz ew.ostrym nożem i GOTOWE. JUNIORKI-JR-26-5sztuk za 12,99$-Najcieńsze,oraz NIEPOLAKIEROWANE-POLECANE do chłosty pośladków kobiet.Są lekkie i bardzo elastyczne,co sprawia,ze uderzenie bardzo boli a wręcz ciągnie. SENIORKI-SR-28-5sztuk za 15,99$ -Grubsze niepolakierowane,raczej dla mężczyzn. SĄDOWE-Thumper-32-5sztuk 16,99$-Najgrubsze-niepolakierowane-służą do wykonywania kary chłosty w malezji-wystarczy wpisać na you tube ``malaysia caning`` Mają oprócz tych co wymieniłem powyżej bardzo wiele innych trzcinek-z rączkami,lakierowanych.itp... Żeby złożyć zamówienie należy mieć konto z możliwością przelewu za granice w m-banku,oraz karte a najlepiej pay-pala.Przelewamy im pieniądze i czekamy cierpliwie aż przyślą nam produkt.

Gość dris

Jestem fajnym facetem na poziomie, z kulturą i poczuciem humoru, oraz..... wrodzoną chęcią na przyzwoite lanie. Poznam kogoś komu zaufam na tyle, że pozwolę sobie przyzwoicie wychłostać dupsko....., takie mocne doświadczenie oczyszczające ciało i duszę, delikatne przekraczanie granic wytrzymałości....Podobno największym zboczeniem jest brak zboczeń. Pozdrawiam dris111@o2.pl lubuskie