Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mannarih

Czy ja jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość mannarih

Czytam forum, obserwuje ludzi i zauwazylam,ze wiekszosc dziewczxyn przezywa swoj pierwszy raz wieku 18-19 lat, a za maz wychodza 20-25. Ja mam 24 lata, nie mam faceta i nie mialam swojego 1szego razu:O Nie czulam sie gotowa,zeby miec faceta. Nie myslalam naet o tym, zawsze wydawalo mi sie,ze mam czas, a teraz....jestem gotowa, ale cwiercwiecze na karku, a ja doswiadczenie mam mniejsze niz dzieci w gimnazjum

Gość mannarih
El mariachi----> jesli nawet jestem "pasztetem" to nie przeszkodziklo to kilku chlopakom zapraszac mnie na randki, wiec bycie pasztetem az takim problemem nie ejst:P

Gość ja sie nigdy nie spotkalam
daj spokoj, glupotami sie przejmujesz. moze nie czytaj tego forum skoro tak zle na ciebie dziala.

Gość mannarih
Tu nie chodzi o forum, tylko o obserwacje znajomych i innych ludzi;)

Halo, jesteś w Polsce. Tak to jest , jak się żyje w polskim bagienku. Trzymaj się swoich zasad i wartości. Powodzenia.

nie martw się;) trafiłaś do magicznej krainy zwanej kafeterią, gdzie większość facetów widziała nagie kobiety jedynie w formacie jpg....jeżeli nie masz nic przeciwko OZP i zobowiążesz się do podnoszenia naszych topików przynajmniej raz dziennie to będziesz naszym ideałem, będziemy walczyć o Twoje dziewictwo do ostatniego żywego moderatora:)

Gość mannarih
vesteros----> Mma swoje zasady, ale absolutnie nie potepiam ludzi, ktorzy zaczynaja zycie sexualne w wieku 18 lat. Chodzi mi raczej o to,ze ja dopiero od niedawna czuje sie gotowa na to by miec faceta i nie wiem czy nie jest to dziwne. Jakies spoznione dojrzewanie:O ;)

Gość ja sie nigdy nie spotkalam
bądź soba i nie ogladaj sie na innych... proste :D 🖐️

To normalne, że jedni dojrzewają szybciej drudzy wolniej. Nie normalne jest to, że bardzo wielu ludzi uważających się za super dojrzałych jest w rzeczywistości głupimi gnojami, którzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy, do czego jeszcze dochodzi zupełny brak pokory. Nie martw się – za parę lat samo życie skoryguje decyzje co poniektórych.

Gość znowu znowu znowu
Cześć Lucky :) miłego dnia! Autorce topiku też.

Gość teenage angst
nie masz sie czym przejmowac,pewnie nawet nie wyobrazasz sobie,jak ludzie w takich mijescach lubia zmyslac...

A może nie tyle zmyślania, co bardzie dowartościowywanie się. Kompleksy?

Gość mannarih
zasadniczy ---> Niech macha:P Akurat lubie wypowiedzi brata niedzwiedzia, wiec tez odmachuje 🖐️;)

Gość naczoss
Mnie sie wydaje,ze jestes zupelnie normalna. Nie kazdy spotyka milosc swojego zycia w wieku 18 lat;)

Gość mam to samo coz
nie ty jestes wporzadku