Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kii

takie cycki - jak je mieć?

Polecane posty

Gość kii

hej, nie chodzi mi tu o chirurgię plastyczną. chodzi mi o radę odnośnie stanika, który tak ładnie ,,wymodelowałby'' mi piersi, tak jak w załączonym obrazku: http://www.voila.pl/166/bqmpk/?1 jeśli znacie konkretne firmy, to bardzo proszę o wskazówki. mój rozmiar to 75C. pozdrawiam

Gość mam nadzieję że sobie
jaja robisz ? To sa ładnie wymodelowane cycki ? :O To są jakieś sztuczne upchane na siłę do góry twory umiejscowione na zapadnietej klatce piersiowej , chyba sie zaraz zrzygam

Gość kii
to są cycki rakowe

Gość masz racje
w tych cyckach nie ma juz nic naturalnego, ani tymbardziej pieknego

Gość kii
chodzi mi o stanik, który tak ładnie ,,wypchnąłby'' je do góry/ czy jest w tym cos złego? dlaczego od razu rakowe cycki"? przesada? często widze na ulicy panie z takimi piersiami i bardzo mnie sie to podoba.

Gość kii
11:44 kii to są cycki rakowe bardzo proszę o nie podszywanie sie pod mój pseudonim, oki?

Gość idealne boom cyki
mieseczki bardzo blisko siebie, jedno ramiączko przełożone przez szyje i unieś delikatnie piersi. efekt jak na zdjeciu tylko ze natrualnie wygladaja

Gość kii
no nie wiem: puszapy kupuje zawsze, ale nie ma u mnie takiego efektu. dlatego prosze o konkretna firmę....

Gość kjbvkbg
Przeciez ona ma sylikony,pisano o tym juz nie raz

Gość jedzowatosc z lupa jeszcze
lepiej :D 🖐️

Gość kii
ludziska, to, że Victoria ma silikony jest wiadome. jej zdjęcie wzięłam przypadkowo. nie jestem jakąś jej fanką... po prostu o kształt mi chodzi. na ulicy widze panienki z takim przodem, a nie wydaje mi sie, żeby były po operacji plastycznej!!!!!

Gość ziewamse
"po prostu o kształt mi chodzi. na ulicy widze panienki z takim przodem, a nie wydaje mi sie, żeby były po operacji plastycznej!!!!!" Jak za "takim przodem" to na 100% zrobione, myslisz że w Polsce laski sobie nie robia biustów...

Gość kii
wiem, że sie robi!!!!!! ale to dziesięciu złotych nie kosztuje, a po tych paniach nie widac było wielkiej kasy...

lupy juz nie potzrebuje:classic_cool: haha, ale mowie wam, kocham moje cycki w tych stanikach, cholera. myslicie, ze to wielkie oszustwo? bo w sumie te staniki nie sa wypychane, sa usztywnione, ale nie maja tysiaca gabek, poduszeczek itp, tylko mala poduche na dole, ale przez to moje cycki, wygladaja na wieksze jakby nie patrzec. i jednak, jak nie naloze pancernika na siebie, to wiadomo, ze wygladaja inaczej, skromniej:D

Gość kii
świetne określenie: pancernik! hihihi

Gość kii
hej jędzowatość, wyjawisz sekret jakiej firmy jest ten stanik? he?

a o puszapie nie mysl, szkoda kasy na takie badziewie co krzywde piersiom robi (z czasem).

Gość kii
a dlaczego krzywde robi? zniekształca, czy co?

znieksztalca. Powaznie, wejdz na strone lobby. Ja cale zycie sadzilam, ze potrzebuje 75E - i bylam w bledzie. Zaloze sie ze i Ty dojdziesz do takich wnioskow przymierzajac rozmiar wlasciwy dla swego biustu :) No a piersi we wlasciwym biustonoszu sa o neibo piekniejsze, kraglejsze - nei ma porownania.

Gość kii
dzięki za fajne linki. przydadza sie na pewno nie tylko mnie :)

to zwykly stanik push up, kupialmw H&M. ciekawa jestem, czy naprawde znieksztalcaja sie piersi.przeciez w takich stankach piersi sa tylko podniesione. ja innego stanika raczej nosic nie moge, z reszta nawet nie wiem czy w ogole musze, bo mam 10 cm roznicy miedzy pod biustem a w biuscie, wiec same widzicie. ja tylko slyszalam, ze staniki powinno sie kupowac tak, jesli masz 75B, to powinnas kupic 5cm mniej w obwodzie czyli 70 i miseczke wyzej czyli C-->70C.

Gość kii
jędzowatość - dobrze wiedzieć! dzieki

dziewczyny, prosze, zagladnijcie do stanikowa (link wyzej) zamiast katowac sie durnymi puszapami z haemu z rozmiarem dobranym metoda sprzed pol wieku dobra do stanikow plociennych!! A 10 cm roznicy, zakladajac ze masz pod biustem np 71 cm to rozmiar 65C. Zobacz tu: http://stanikomania.blox.pl/2008/05/Wypchniecie-czy-upchniecie-czyli-push-up-na.html jak pieknei moga wygladac takie piersi jesli je sie wyzwoli z tych gabek masakrycznych.