Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polish boy

Szłem sobie dzisiaj przez miasto i liczyłem piekne laski

Polecane posty

Gość polish boy

nie spotkałem ani jednej :o co innego w UK, tam to sa kobiety 🌻

Gość qpqpqp
widocznie w UK popsuł Ci się wzrok :D

Gość cała polska taka sama
wszędzie pasztety, jesli ktos ma wymagania to w takim kraju tródno spotkac naprawde extra dziewczyne, pozostaje albo emigracja albo obniżenie wmagań

Gość Widzimisie
ja slyszalam,ze wuk to najbrzydsze baby chodza po swiecie!

Gość barbarraa
no nie znowu ta sama

Gość kolezankakolezanki
ja tam nie wiem, jestem w Uk i zadnych pieknosci tu nie widze :-( wszystkie tluste, z wiszacym podbrodkiem, ale fajnie sie tu zyje bo nie ma takich debili jak w Polsce!!! Jak kobieta jest gruba to nikt tego nie krytykuje, liczy sie czlowiek a nie ilosc tluszczu pod skora! Strasznie milo sie patrzy (a to bardzo bardzo czesty widok) jak idzie para ona grubsza, a on chudy i co? i nic!!!!! kochaja sie i to widac

Gość calineczka24
NAWET PO CIUCHACH MOZNA POZNAC ZE TAM SAME GRUBASKI, SAME DUZE ROZMIARY TAM SZYJA

Gość kolezankakolezanki
a poza tym slyszeliscie kiedys, zeby w Polsce malzenstwo z np. 10 letnim stazem mowilo do siebie...kochanie, skarbie itp. NIE!!!! bo w Polsce zona po 2 latach jest juz STARA, MARUDA itp. Kocham Polske, ale ludzie sa chorzy!

Gość pierdolicie zazdrośnice
grube i grube.......nie ma to jak sie dowartosciować są zgrabne i ładne i maja klase a poza tym liczy sie twarz :) polskie pasztety przy brytyjkach to jak andrzej lepper i brad pitt albo maria kaczyńska do naomie harris a co do grubości to faktycznie grube jak beczki http://news.xinhuanet.com/english/2007-10/06/xinsrc_4920604282050703191805.jpg http://blog.petegraham.co.uk/wp-content/uploads/2007/02/girls-aloud.png

Gość kolezankakolezanki
to sa modelki, piosenkarki itp debilu!!!!! w Polsce tez takie sa chudziutkie! chodzi o normalne dziewczyny, ktore mozna spotkac na ulicy! Spotkales kiedys Victorie B. na ulicy? LECZ SIE!

Gość Widzimisie
kolezankakolezanki masz racje w uk nie patrzy sie na wyglad,dla nich ma znaczenie jakim sie jets czlowiekiem czy jest im razem dobrze czy jest sie szczesliwym a nie SIE POKAZYWAC! Tylko wpolsce mozna takie buractwo jak zalozyciel topiku poznac na odleglosc,szczegolnie tu w uk rzucaja sie takie buraki ze 100km, i kazdy potem sie dziwi,ze brytyjczycy(zreszta NIKT) tak nienawidza polakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!