Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecony_cukiereczek

Ty chcesz z nim zamieszkać,,On najpierw musi miec stabilizacje finansowa?piszcie

Polecane posty

hej dziewczyny. Macie moze tak ze chcialybyscie juz zamieszkac ze swoim partnerem, a on najpierw chce miec pelna stabilizacje?

Gość mloda krk
to wymowka przeciez jakbyscie zamieszkali razem , to byscie sie skladali oboje na zycie , wiec byloby wam latwiej ? *chyba ze on nie pracuje - moze nie chce byc na twoim utrzymaniu *albo ty nie pracujesz - nie chce cie utrzymywac , bo nie traktuje cie wystarczajaco powaznie *jesli oboje pracujecie - po prostu nie chce z toba mieszkac

on pracuje ja nie, traktujemy sie bardzo powaznie.ale on mowi ze tak za 2 lata zebysmy zamieszkali , kiedy ja skoncze szkole i pojde do pracy zeby bylo nam latwiej... a ja bym chciala juz

Gość mloda krk
jak chcesz juz, to idz do jakiejs pracy , przeciez sa wakacje :) :P ps. lubie zwiezle i na temat ;)

Gość Noxxxman
ja i moja kobieta pracujemy - ona chce zamieszkać a ja nie - powiedziałem jej wprost że zamieszkam tylko z moją żoną po ślubie - inne opcje nie wchodzą w grę, i niczym się nie wykręcam jeśli o mnie chodzi. Poza tym ktoś może nie mieć ochoty z kimś mieszkać i tyle. Czy to takie niezrozumiałe dla chcących wszystko sobie podporządkować umysłów kobiet?

a SEX tez po Slubie? LOL

Gość mloda krk
cukiereczku ... ile macie lat ? bo cos mi sie wydaje ze on po prostu nie jest pewny ,ze chce akurat z toba zamieszkac ? on teraz mieszka sam? z rodzicami ? gdzie mielibyscie razem mieszkac ?

Gość Noxxxman
o seksie nic nie pisałem więc nie wiem skąd ten docinek! Nie będę inwestował w mieszkanie z kimś kto nie jest moją żoną jak mogę mieszkać za free sobie. Proste. Ożenię się to będę kombinował lokum dla nas obojga.

zakrecony-cukiereczek, a jak ty sobie wyobrazasz mieszkanie razem, jezeli ty nie pracujesz? Liczysz na to, ze on cie bedzie utrzymywal? studiujesz? ile macie lat?