Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1977

Depilacja w Zielonej Górze

Polecane posty

Gość Marta1977

Witam, czy ktoś wie gdzie można zrobić depilacje woskiem bikini (brazylijską) w Zielonej Górze bo na necie nic nie znalazłam a gdzie dzwonie to albo nie albo możemy spróbować a mi chodzi o profesjonalny zabieg a nie o próby wyjdzie bądź nie!

Gość Marta 1977
Nikt mi nic nie poleci???

Gość depilacja
moja kolezanka robiła, obsługa bardzo fachowa, nawet umówiła się z marszau... salon mieści się na kupieckiej, tuż za deptakiem nie pamietam dokładnie nazwy i adresu, wchodzi się po schodkach na pietro, na przeciw jest jakiś klub, co sie do piwnicy schodzi, bardzo fajny wystrój, z czerwonymi sofami... przepraszam, ze tak opisowo, ale dawno mnie nie było w zielonej górze, wracając do salon kosmetycznego, pani była bardzo delikatna, wszystko wytłumaczyła co i jak, wiem, że w tym mieście nie ma za dużo takich kosmetyczek co podejmą się brazylijskiej, a koleżanka poszła na całość i była szalenie zadowolona!!! nawet nie płaciła dużo... Polecam!!

Gość depilacja
aj zapomniałam dodać, że na kupieckiej, ale idąc w kierunku palmiarni, czyli pod górkę, salon mieści się wtedy po lewej stronie. jeśli jesteś miejscowa, to na pewno znajdziesz

Gość Alinnna
robiłam depilację bikini w salonie kosmetycznym \"beami\" na mieszczącym się na ul. żeromskiego- było naprawdę bardzo profesjonalnie i bardzo sympatycznie- polecam:)

Gość maggdalenka9
Pozwolicie ze odświeże temat. Czy któras z Was moze robiła depilacje w Cec-efekt na Wiśniowej ? Powaznie sie własnie zastanawiam ale szukam opinii.

Gość gość
na kazimierza wielkiego 6a, nad szkołą rodzenia

Gość gość
tam nad szkołą rodzenia robią jakimś twardym woskiem, mniej boli