Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybkoooo

SZYBKO POTRAFIĄCE GOTOWAC BŁAGAM SZYBKO WEJDZIE

Polecane posty

Gość szybkoooo

robie 1 raz mielone kotlety. wlasnie je smarze. i problem polega na tym ze są juz brązowe na wierzchu a w srodku jeszcze surowe!!!!!!!!! a na najmniejzym palniku :O co robic????????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość do garnuszka i potrzymac
wszystkie w ciepełku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość griszka
za duży ogień.Jak będą surowe w środku po usmażeniu,to spróbuj w sosie- jeszcze niech dojdą.W rondelku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość może za duże są.... P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość smaŻyć
:P przykryj pokrywką lub wstaw do piekarnika

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość irasadddd na dupskooo
wrzuc do garnka zalej tym olejm z patelni trzeba je podtuszyc,mozesz dodac odroninke wody aby powstal z tego taki sosik i one dojda postwa na najmniejszy palnik

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak usmazysz zostaw na gazie
małym, podlej łzyzka - dwoam wody , przykryj nakryj pokrywką i tak chwoilę poparuj :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość koordynator amator
SMAŻYĆ! ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ!!!!!!! Nie tylko nie macie pojęcia o gotowaniu, ale i ortografii! Banda idiotek!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szybkoooo
zrobilam nowe małe i płaskie na najmniejszym mozliwym ogniu pod przykryciem.... smazą się juz jakies 20 min i dalej są w srodku czerwone :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a jakiego miesa uzyłas m ? moze onie nie sa surowe...tylko mieso ma taki kolor...niemozliwe zeby byly surowe po 20 min...przeciez mielone robia sie b szybko

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość spokojnie.....
one maja byc ciemne z wierzchu ;) wszystko gra ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czemu nazywasz
to katowaniem? ja lubie kotlety tylko i wylacznie z patelni, nie z piekarnika :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Czerwone niekoniecznie znaczy surowe :) Czasem kupi się takie mięso, które nie zmienia koloru na brązowy. Ja też mam problem z dopiekaniem kotletów mielonych, bo jakoś nie potrafię smażyć ich w takiej ilości tłuszczu jakiej właściwie wymagają (powinny pływać do połowy w tłuszczu, wtedy nie ma problemów :P) dlatego najpierw je smażę, a potem na dużą patelnię wykładam wszystkie razem, daję parę piórek masła lub cebuli przysmażonej na maśle i na wolnym ogniu pod przykrywką tak sobie dochodzą 10min.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość o maj gat dzizus krajst
wrzuc je do garnuszka a na tym tluszczu na patelni co zostanie usmaz pokrojona w piorka czebule jak juz bedzie podsmazona dodaj troche wody zamieszaj niech sie zagotuje i zalej tym kotlety ,przykryj pokrywka i podus troszke tak z 10min i beda super a cebulka mniam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość o maj gat dzizus krajst
moze to wolowina? to bedzie czerwone :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×