Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tescikiiii

test ciazowy

Polecane posty

Gość tescikiiii

jesli po 2 tygodniach od stosunku test wykazał negatywny wynik, a miesiaczke mam dopiero za 9 dni to moge wierzyc temu testowi, dodam ze mam cykl 25 dniowy

Gość mruczanka24
oczywiscie ze nie , poniewaz test ciazowy wykonuje sie najwczesniej w dniu spodziewanej miesiączki gdy sie niepojawi

niektore testy maja podwyższoną czujnośc i mozesz zrobić 14 dni po zaplodnieniu.. ale ja na Twoim miejscu zrobilambym jeszcze jeden w dzien okresu, jesli nie dostaniesz.

Gość susuo młoda
ja tez zrobie test gdy okres sie niepojawi , a ma byc 19 lipca , boje sie

Gość susuo młoda
mimo ze sex był z prezerwatywa i w dodatku wytrysk na zewnatrz ale sie boje dlatego mam schizy i ciagle pisze o tym :O, mam nadzieje ze okres bedzie

Gość to juz przestaje byc smieszne
trzeba bylo myslec zanim sie z nim przespalas a nie teraz trzasc sie ze strachu

Gość susuo młoda
tescikiii --> a zabezpieczyliscie sie , czy poszliscie na całosc?

Gość susuo młoda
a ja sobie mysle zeby odrazu lepiej zrobic beta hcg , bo testy z apteki nieraz mylą

Gość do susuo młoda
to przepraszam bardzo czego ty sie boisz? mial gumke, skonczyl poza toba a ty sie jeszcze czegos obawiasz? nic dziwnego ze niektore dziewczyny nie czerpia radosci z sexu...a moze nast razem kaz mu zalozyc 3 kondomy naraz i jeszcze sie spryskaj srodkiem plemnikobojczym w srodku i na zewnatrz, tak na wszelki wypadek... co za glupota

Gość tescikiiii
tez sie boje troche;/ najbardziej martwi mnie to ze kochalam sie w ostatni dzien mojej miesiaczki i do tego nie bylo wytrysku i w ogole jakies 3 min ale prawdopodobienstwo jak zawsze jest...

Gość do tescikiiii
ale zabezpieczalas sie ?

Gość susuo młoda
"do susuo młoda" ---> po pierwsze jezeli załozyłby 3 gumki naraz to napewno by pękły i to wszystkie , tak nikt nierobi , a po drugie ostatnio rozmawialam z kuzynka i ona mówila ze robili to w gumce i zaszła w ciaze , gumka była cała - tak mi mowila

Gość susuo młoda
więc teraz sie boje ze cos sie przedostało , takie schizy :O

Gość tescikiiii
no nie bylo zabezpieczenia, tylko ze to było takie chwilowe wlozenie i bez wytrysku i w ogole nie byl mokry, za jakis czas opadł ze tak powiem;/

Gość do susuo młoda
to chcesz mi powiedziec ze jakis cud sie zdazyl? musiala jej peknac albo zalozyla ja jak juz troszke z nim sie z nim kochac bo innego rozwiazania nie widze. Niektorzy mysla, ze jak nie ma wytrysku to nie moglo zajsc do zaplodnienia ale przeciez nie tylko podczas wytrysku produkowane sa plemniki. Moja kolezanka jest wlasnie w ciazy i jest przykladem takiej co sadzila ze nic sie nie stanie jak facet kilka razy w niej machnie bez gumki...teraz beda mieli pamiatke tamtej nocy

Gość susuo młoda
ja tez sie boje , tylko ze my mielismy zabezpieczenie +wytrysk na zewnatrz , ale zawsze jest jakis % niepewnosci

Gość tescikiiii
oczywiscie nie mam tam jakis objawow jak inne kobiety ktore sobie to wmawiaja ze sa w ciazy,,, ale nie mam tego sluzu, no i jeden objaw jaki mam to to ze mi sie :odbija: niby to jakis objaw, no i mam te rozowe zylki na piersiach a to oznacza niby ciaze;/

Gość susuo młoda
"do susuo młoda" , teraz to nierozumiem , chłopak mi wkładał z gumka przeciez ale gdy czuł ze dochodzi to wyjął członka i wytrysk był na zewnatrz widzialam , i tak robił za kazdym , razem , NOWA GUMKA+WYTRYSK NA ZEWNATRZ , a jezeli chodzi o płyn to płyn był , wydzielał sie chlopakowi , dlatego robilismy to w gumce , ale moze jakos sie wydostał...:O teraz mamk głupie mysli:O

Gość susuo młoda
a mam jeszcze jedno pytanie , kilka dni temu zaczeły bolec mnie piersi , jak zawsze (2 tyg przed okresem) to moze dostane ten okres, jak myslicie?

Gość susuo młoda
OKRES MAM DOSTAC PRAWIDŁOWO 19 LIPCA , czekam ...:O

Gość tescikiiii
no jak zawsze cie bola przed okresem to pewnie dostaniesz ten okres

Gość susuo młoda
ale na ciąże tez cycy bolą ? prawda??:O mam takie schizy , chlopak m owi ze na bank nie zaszłam...ale ja sie boje bardzo.., i jeszcze tu jedna laska kiedys pisala ze mozna miec okres i byc w ciazy ...:O:(

Gość sluz plodny
a ja słyszałam ze jesli stosunek byl 2 tyg temu, to test powinnien wykazac wynik bo do zaplodnienia zachodzi 2-4 dni i wtedy sie dodaje 7 dni dla tego testu i wychodzi jakies 12 dni i mozna robic

Gość tescikiiii
ale wtedy okres jest inny niz inne miesiaczki, mozna to zauwazyc, poza tym bola piersi przy ciazy to fakt, ale bola cie tylko? czy masz powiekszone? moze masz na nich cos szczegolnego?

Gość susuo młoda
test robi sie najwczesniej 2 tygodnie po OWULACJI -czyli w dniu okresu , oczywiscie nieraz wynik wyjdzie wiarygodny przy wczesniejszym robieniu testu ale nieraz moze byc mylny , wiec test robi sie w dniu okresu , sama czekam na okres , jeszcze tydzien i jak sie niepojawi to zrobie test , ale lepiej zeby był

Gość susuo młoda
do --> sluz płodny- kochana , owulacja jet tylko jedna w ciagu jednego cyklu , i jest ona na około 14 dni przed okresem ,jezeli sex jest kilka dni przed owulacja to plemniki mogą kilka dni poczekac na jajeczko i zaplodnic , bo przeciez one zyją do kilku dni w drogach rodnych kobiety , OWULACJA nie wystepuje codziennie , jest jedna w jednym cyklu ,

Gość susuo młoda
szkoda ze niewymyslili bardziej czułych testów :O

Gość do susuo młoda
to co napisalam wczesniej to bylo do tescikiiii to ona napisala, ze sie nie zabezpieczala i tlumaczyla ze tylko tak na chwilke wlozyl... poczekaj jeszcze troszke to sie przekonasz czy takie troszke cos zdzialalo

Gość susuo młoda
"do susuo młoda" a jak myslisz? zaszłam w ciaze czy nie? boje sie :O , kuzynka mi mowila ze zaszła gdy gumka była cała

Gość do susuo młoda
wiesz co nie da sie tego przewidziec. Teraz i tak juz nic nie zrobisz a jak bedziesz siedziala i sie martwila to moze sie okazac ze okres Ci sie z nerow opoznia. postaraj sie o tym nie myslec a wszystko bedzie dobrze. a mozesz powiedziec ile masz lat?