Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tescikiiii

test ciazowy

Polecane posty

Gość do susuo młoda
a sorki - Ty to napewno nie jestes w ciazy - pomylilas mi sie z ta druga laska. Ty to nie masz sie co przejmowac naprawde. Gdyby tak bylo ze plemniki przedostaja sie przez gumke to nie byloby przeciez sensu jej zakladac. twoja kuzynka jest w ciazy bo pewnie zalozyli gumke po tym jak juz sie zaczeli kochac bo sadzili ze nic sie nie stanie jak jej wlozy na chwilke bez. Ty to naprawde nie masz sie czym przejmowac - to moge Ci gwarantowac ze nie jestes w ciazy bo to fizycznie niemozliwe

Gość susuo młoda
"do susuo mloda" dzieki za te rady , ma nadzieje ze nie zaszłam w ciaze , okres mam miec 19 lipca ale boje sie bardzo ze moze cos sie dostało

Gość susuo młoda
a jezlei bola mnie piersi to znaczy ze okres dostane?

Gość susuo młoda
WIECIE JAK SIE BOJE ..:O ze moze sperma sie jakos przedostała

Gość do susuo młoda
tak mnie tez piersi bola przed okresem a bezposrodnio 2-3 dni przed jeszcze brzuch. nic sie nie martw dziewczyno - zamierzasz kazdy swoj stosunek z facetem tak przezywac? przeciez nabawisz sie jakiejs nerwicy. Albo wyluzuj albo daj sobie na wstrzymanie i nie bzykaj sie :) ile masz lat?

Gość susuo młoda
mam 16,5 a chlopak 18 i on jest z innej wiary , jestesmy ze soba rok , ale dopiero niedawno zaczelismy wspołzyc i sie boje bardzo.. ale on mówi ze na bank nie bede w ciazy , ale ja mam taka niepewnosc:O czyli jak bola mnie cycy to okres bedzie? na ciaze tez cycy bola?

Gość susuo młoda
mnie by rodzice chyba zabili jakbym była w ciazy TERAZ!, wiedzą ze mój chlopak jest z innej wiary ale jakbym jeszcze była w ciazy to MASAKRA:o

Gość do susuo młoda
tak zobaczysz dostaniesz okres bo to niemozliwe zebys byla w ciazy. Ale z drugiej strony to wczesnie zaczeliscie wspolzycie...a moze teraz to juz normalny wiek. W kazdym razie dobrze ze sie przynajmniej zabezpieczaliscie

Gość susuo młoda
same napewno wiecie jak trudno jest sie powstrzymac od sexu badąc sam na sam z chlopakiem w pokoju , zdecydowalismy sie na sex po 10 m-cach chodzenia , znamy konsekwencje wpadki , i jakos by to było ale jak narazie nie spiszy mi sie do pieluszek , dlatego uzywalismy gumki+stosunek przerywany, ale ja sie pytam czy jest mozliwosc wpadki w mojej sytuacji , pytam bo sie boje , a mamie przeciez niepowiem..

Gość susuo młoda
zapomnialam dodac najwazniejszego -> tak, jestem normalna