Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka_agatka

wiecie moze jakie sa progi na farmację w tym roku??

Polecane posty

Gość agatka_agatka

Gość paula.........
w zeszłym roku w Poznaniu było 171 na pierwszy nabór. potem spadło do 164. to znaczy po rezygnacji osób które dostały się np. na lekarski i farmacje i wybrały lekarski. ale był to jeden z najwyższych progów w Polsce. W innych miastach było niżej i jak mówie- to było rok temu.

Gość bobobobo
jak oni te punkty liczą??

Gość AGATTTTA
WYSOKIE

Gość paula.........
to jest suma wyniku z rozszerzonej biologii i chemii. suma procentów. no wysokie. Ja sie nie dostałam od razu, tylko właśnie po rezygnacji tych osób. ale to zależy od tego jakie miasto cię interesuje.

Gość paula.........
ale to że to jest suma biologii i chemii- procentowych wyników, to o ile się nie mylę reguła w całej Polsce. Kiedyś, gdzieś fizykę jeszcze chcieli, ale to już nieaktualne chyba. W razie jakiś pytań odnośnie tego kierunku- to służę radą ;-)

Gość 6u7tr
przydałoby się miec po ok 80% z biologii i chemii rozszerzonej. ale to zależy gdzie.

Gość agatka_agatka
miasto nei jest jakos szczegolnie istotne .... interesują mnie uczelnie w calej Polsce

Gość paula.........
tak, wszystko zależy od miasta. Poznań z tego co wiem miał jeden z wyższych, albo nawet najwyższy próg. No ale zgodzę się. po 80% to warto mieć.... Chociaż tak się zastanawiam czy cię w błąd nie wprowadzam.... bo teraz jak się zastanawiam to nie dam sobie głowy uciąć czy to było równo 164.... ale na pewno ponad 160.

Gość paula.........
Może dorwiesz kogoś z Bydgoszczy. Tam był chyba najniższy próg.... co nie zmienia faktu że i tak wysoki. A jak matura poszła?