Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Do wszystkich bab rzucających facetów !!!!!

Polecane posty

Zastanowcie sie co robicie, nawet nie wiecie, jak takie coś może zniszczyć potem życie facetowi ! Bedzie sie bał zaufać kazdej nastepnej, a nawet jak sie jakas wnik zakocha to i tak on ją rzuci ! Predzej czy pozniej , widze po sobie juz 3 dziewczyny rzucilem bo sie po prostu od tamtego roku was boje ! jestescie jak żmije gadacie ze kochacie, czule slowka, gledzicie, ze chcielibyscie byc żona za pare lat i co.. jedno wielkie bagno lecicie do snastepnego, takie szm..y jestescie, nie chce przeklinac ale wkurzaja mnie na kafe te wasze lamenty, jak jeczycie ze was rzucil facet, ze odszedl do innej, albo jak zyc bo mnie chlopak zostawil ? nie wiecie dlaczego was zostawil ? to wam odpowiem ! Bo na 995 w przeszlosci skrzywdzila go taka jedna jak WY 1 i on zeby sie zabezpieczyc i zeby nie byc skrzywdzonym to sam krzywdzi! taki mechanizm obronny, wiec uprzejmie prosze nie lamentujcie, ze faceci sa zli i swinie, bo to jest wasza wina ! wina waszego wyrachowania, podlosci, proznosci, i milosci pod ukryta postacia portfela lub dlugiego bolca! Pozdrawiam Wujek 🖐️

Gość o maj gat dzizus krajst
buhahahah tak zadnego nie rzucac tylko do oltarza walic albo czekac az on babe rzuci i co wtedy ona moze miec uraz a on nie ? jakie to delikatne stworzenia :P nie rzucajmy ich :P bidulki :P

hahaha dziwne tlumaczenie buahhaa jakos ja slyszalem o takich co nie znalezli lepszej , tylko oni skonczylio na dnie, a ta co ci rzucila w bnurdelu, bo ja zostawil ten nowy, a wogole moj kumpel sie zabił przez to ze go rzucila laska i mnie bardzo to akurat dotknelo, bo sam przez to pzrechodzilem calkiem niedawno !

zakochać też sie boje poza tym nawet przestalem szukac i sie umawiac wiec zakochanie mi nie grozi

A ja raz rzucilam faceta bo mnie rzucil inny facet:))) I tym samym wyrownalam rachunki. Po owym oczyszczajacym katharsis zaczelam zaczelam szukac ale bardziej z rozumem:)))

ale takie cos ze laska mi mowi, ze ,,byla ze mna zeby być obok niego'' no to takie slowa zabić moga wszelka uczuciowosc, moja zabily

Gość allijzetta
Ja bylam rzucona chyba z PIEC razy przez facetow. I te piec razy to byly przypadki gdzie wydawalo sie, ze znajomosc wydawala sie powazna. Raz tez prawie zabijac sie chcialam, tak zostalam skrzywdzona. Nie zrobilam tego bo gdy przeszly pierwsze emocje stwierdzilam, ze nie ma sensu tracic zdrowia i zycia tak cennych rzeczy dla jakiegos gnojka. wzielam sie raczej za siebie i odkrylam, ze ja tez potrafie dzialac. Tym sposobem ulzylam sobie zabawiajac sie jakims facetem a potem rzucajac go. Przeszlam katharsis:))) I z ta nowa pewnoscia siebie odzyskalam wiare, ze ja tez moge byc szczesliwa. Zaczelam szukac, ale rozumniej bo czulam juz, ze moge polegac na samej sobie. Teraz jestem szczesliwie zakochana z wzajemnoscia:)))

buahahah kali krasc krowy to dobrze, kaliemu krasc krowy niedobrze idioci