Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania123456

Jakie jesteście w łożku

Polecane posty

Gość ania123456

Jesteście typem leniwym czy wręcz odwrotnie ?

Gość elaaaaqa
Ja w łóżku jestem leniwa, wola jak to facet mi dogadza, nie lubię być na górze, jest to dla mnie zbyt męczące i nie odczuwam wtedy przyjemnośći

Gość ania123456
hej, hej czego nikt nic nie pisze? ? ?

Gość zycie jest super
a umnie roznie, czasami uwielbiam jak on jest na mnie, ale czesto to ja jestem na gorze, uwielbiam wtedy chwycic go zarece, przycisnac je na lozku za jego glowa i patrzec jak podnieca go to co znim robie. a najbardziej lubie od tylu...aachchc

Gość zycie jest super
nigdy nie chcialabym tylko wypelniac obowiazku malzenkiego, nie jestem mezatka, ale powiedzcie czemu tak jest???ze facet, z ktorym wczesniej bylo ci tak dobrze w llozku, teraz tak bardzo cie nie podnieca, a inny obcy facet, obce cialko- moglo by podniecic cie bardziej??nie pytam o zdrade, tylko o czysta chec np z kims innym, jakies obce rece dotkaja twojego ciala, i czujesz jak ten facet plonie na twoj widok

:D:D powiem tak-życie;) poza tym ja nadal lubie się bzykac z moim mężem...a to,ze nie zawsze mi sie chce to normalne nie jestem robotem i obce macki nie maja tu nic do rzeczy:D

Gość zycie jest super
teraz wiem o co Ci chodzilo!! tez tak mialam wczesniej, ze nie zawsze mi sie chcialo. ale odkad biore pigulki moje libido jest niebezpiecznie wysokie:)))czasami to ja sie wkurzam, jak moj facet mowi, kotek-przepraszam, ale dzisiaj nie moge:)

to się w seksuologii nazywa efekt Coolidge Prezydent Stanów Zjednoczonych pewnego razu zwiedzał fermę drobiu wraz z żoną. Ta na wieść, że kogut może odbywać dziesiątki stosunków dziennie, powiedziała: Proszę powtórzyć to panu Coolidge'owi!. Gdy to zrobiono - prezydent spytał: A czy za każdym razem z tą samą kurą?. Usłyszawszy: Nie - ciągle z innymi, polecił: Proszę szybko powtórzyć to pani Coolidge!.

Gość gość
Życie jest super-masz zaczepistą nazwę. ;O) A ja w łóżku jestem...śpiąca.:)

Gość gość
W łóżku jestem sobą ;-)

Gość gość
w łóżku to ja śpie a czy jestem przy tym leniwy czy nie to już nie mnie ocenaić ponieważ mam oczy zamknięte ale zazwyczaj mam rano erekcje więc chyba aż taki leniwy nie jestem ;)

Gość gość
W łóżku jestem ja k***a d***** zajezdzam go a jak nie daje rady to ide do kolegi się ****** a on mnie blaga żebym tego nie Robila