Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pomozcie!!!!! podzielcie sie wiedzą

Polecane posty

czy to mozliwe ze lekarz wykrył jakis pecherzyk i nie jest pewny czy to ciaza czy torbiel maly??? testy wyszly ze ciaza ale czekam na wyniki laboratoryjne. nie widac tego od razu na usg???? nie wiem... moze pojde do innego lekarza...

Gość susuo młoda
a robiłas test? apteczny? i wyszły 2 krechy tak???

Gość susuo młoda
a mialas jakąs taką sytuacje ze sie np wpadka mogła zdarzyc????

tak. ale lekarz mowi ze to moze byc jakas torbiel .. jak to mozwliwe zeby nie byl pewny...?:-o

mam spiralke :-o

Gość susuo młoda
usg dopochwowe?????? mialas? A POWIEDZ mi jesli moge zapytac , kochaliscie sie bez zabezpieczenia??

tak do konca no ale mam spiralke :-o

Gość susuo młoda
aha , spirale, wiec chyba w ciazy niejestes , ale mogłas zapytac lekarza czy test wychodzi pozytywny gdy sa torbiele..?

powiedzial ze moge miec cos z hormonami...

Gość wizazanka janka
obstawiam ciaze ,spiralka mogla sie wysunac i juz :) jak test wyszedl + i lekarz widzial pecherzyk ewent torbiel to obstawiam ze ciaza na 100% choc mozliwe ze pozamaciczna bedzie :)

no ale to przeciez widac czy ciaza czy torbiel... dostaje szalu. jak to mozliwe by bylo?? ze spiralka???? koszmar

Gość spiralka111111111
to malo prawdopodobne ale jednak mozliwe zebys przy spirali i tak zawsze w ciaze. Ale nie stresuj sie tylko spokojnie czekaj na wyniki. Wiem ze latwo mi to powiedziec ale jak sama czekalam ponad 3 tyg na okres to tez odchpodzilam od zmyslow mimo, ze dziecko w mojej sytuacji nie byloby tragedia. zycze powodzenia

Gość susuo młoda
z tego co wiem i tak tez słyszałam ze mając spiralke tez mozna wpasc , jezeli sie własnie poluzuje , albo jest juz prawie 4 lub 5 lat i sie cos tam zmienia w narzadach wtedy moze dojsc do zaplodnienia , ale to 1 na 10000 przypadków

Gość spiralka111111111
a mojej kolezance ta spiralka sie jakos wysunela i prawdopodobnie spuscila ja w toalecie i nawet sie nie skapnela ze juz jej nie ma :) i oczywiscie zaszla w ciaze

spiralka dobrze lezy nic sie nie obsunelo... wiec oco chodzi ? jestem zdruzgotana... test pozytywny i on jeszcze nie jest pewny niedlugo mam isc znowu i bedzie juz wiadomo bo jesli ciaza to juz bedzie dokladnie widac...

Gość wizazanka janka
jak wczesna ciaza to nie bardzo widac jest pecherzyk jakis i lekarz moze nie byc pewny co to jest , nApewno kazal ci zrobic inne badanie . Zrob sobie krew oj nie wiem jak to badanie sie nazywa na ciaze i bedziesz wiedziala.

Gość wizazanka janka
a wogole to spoznia ci sie okres czy jeszcze nie powinien byc? w ktorym dniu cyklu test robilas i ile mniej wiecej po zaplodnieniu u lekarza bylas?

nie dostalam w ogole :-o ale brzuch mnie pobolewa. powiedzial ze jesli ciaza to wyglada na 5,6 tydzien... ale sie okaze jeszcze mam nadzieje ze to jakas torbiel...

Gość susuo młoda
ZRÓB beta hCG - BADANIE KRWI NA CIAZE I NAWET WYKAZE KTÓRY TO TYDZIEN, BO SA normy koszt około 26zł

Gość susuo młoda
wynik masz w ten sam dzien

Gość wizazanka janka
no wlasnie o beta hCG mi chodzilo :) zrob koniecznie odrazu bedziesz wiedziala ,nawet teraz mozesz podjechac jak masz jakas przychodnie gdzie ci zrobia koszt ok 20-30zl i odrazu wiesz :) Daj znac co i jak :)