Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czeresienka bordowa

Seksowny kolega z pracy i mężatka

Polecane posty

Gość Czeresienka bordowa

Jest jeden taki. Swietnie zbudowany, inteligentny, dobrze ubrany, fantastycznie pachnie i ma to coś. Pociąga mnie bardzo silnie... A ja mam męża. :) Nie potrafię nad sobą zapanować. Znienacka przychodzą do mnie myśli, żeby go pocałować, żeby mnie wziął, etc... Poradźcie jak się wyrwać z tej opresji...

Gość babki
moze na poczatek to nie mysl o nim. zajmnij sie mezem . tylko prosze cie nie pisz ze maz cie zaniedbuje, nie spedzacie czasu ze soba itp... bo osoby ktore maja na mysli zdrade zawsze narzekaja na partnera.

Gość babki
a czy on tez cos czuje do ciebie? pociagasz go? flirtuje z toba? ile sie znacie?

Gość Czeresienka bordowa
No cóż... :) Rzeczywiście mąż pracuje dużo, ale doceniam jego poświęcenie. Robi to dla naszego statusu majątkowego. Nie zamierzam go zdradzać. Nie potrafiłabym. Kochamy się i jestem szczęśliwa. Ale ten kolega z pracy jes niesamowity. Nigdy żaden facet tak na mnie nie działał... Proszę o radę co zrobić by go sobie .... no może jakoś obrzydzić... :D

Gość Czeresienka bordowa
Podobam mu się. Widzę to i czuję. Ale on trzyma dystans, bo wie że jestem mężatką i on zresztą też chyba ma kogoś.

Gość babki
nie mozna sobie kogos obrzydzic a zwlaszcza ze podoba ci sie. kochasz meza jestes szczesliwa to dlaczego zachwycasz sie innym? ten kolega trzyma dystans w stosunku do ciebie no i to dorze swiadczy o nim jednak jesli mu sie podobasz to dlugo tego dystansu nie utrzymacie.

Gość mlml
i to faceci mysla ch... :D to normalne, ze moze ci sie on podobac, ale hamuj swoje zadze!!

Gość uważaj
Jak raz pódziesz z nim do łóżka, to będziesz chciała więcej. Uwierz, nie warto, wiem co mówię. Byłam w podobnej sytuacji. Teraz nie mogę przestać myśleć o tym co zrobiłam, a też nigdy w życiu nie chciałam zdradzić męża. Teraz trzymam się od niego z daleka bo wiem, że trudno byłoby mi się powstrzymać. A on ciągle próbuje nawiązać ze mną kontakt. Kocham męża, a ta chwila słabości zniszczyła moje poczucie bezpieczeństwa, nie mogę spojrzeć w lustro bez wyrzutów sumienia. Co będę więcej pisać :( ... A teraz posypie się grad...

Gość babki
bladzic jest rzecza ludzka tylko trzeba umiec wiedziec kiedy powiedziec NIE!

Gość IRMINA189
JA MAM PODOBNA SYTUACJE TYLKO ZE ON MA ZONE....

Gość nie pamietacie juz przysiegi
????? tylko k.rwienie w glowie!!!

Jak kocham mojego męża to nie kręcą mnie inni faceci i tyle na ten temat :P.

no i ja mam to samo..tylko już się złamałam i jeszcze gorzej go sobie obrzydzić..

Gość LiiLiia
To nie jest łatwa sytuacja, tym bardziej, że pracujecie razem_macie staly kontakt. Ciężko pozbyć się takiej żądzy...nie da się tak pstryk i po kłopocie..mozesz sie starać o nim nie myśleć, nie patrzeć na niego...ale czy to coś pomoże...nie wiem...naprawde nie wiem...zazwyczaj samo przechodzi...

Gość LiiLiia
To nie jest łatwa sytuacja, tym bardziej, że pracujecie razem_macie staly kontakt. Ciężko pozbyć się takiej żądzy...nie da się tak pstryk i po kłopocie..mozesz sie starać o nim nie myśleć, nie patrzeć na niego...ale czy to coś pomoże...nie wiem...naprawde nie wiem...zazwyczaj samo przechodzi...

jesli on bedzie chcial i wykaże inicjatywę..to już po Tobie..wiem co mówię..