Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto jest pytanie

czy facet moze o kazdej porze?

Polecane posty

Gość oto jest pytanie

.....

Gość chetny
raczej czy chce

Gość Leśny
Ja rano jestem nieużyteczny pod tym względem...... Zazwyczaj do południa nie pamiętam jak się nazywam ;) dopiero popołudniu zaczynam czuć moccc......

Gość iutrhrt3rgtj6ubw+M25
hmmm o to jest pytanie... Móc - może... tylko mizerna to przyjemność z seksu np. po całym dniu nerwów, stresów, kłopotów i cieżkiej fizycznej wyczerpującej pracy... owszem przynosi ulgę ale z początku ciężko idzie i zdarzało się, że długo nie mogłem osiagnąć pełnej erekcji, podniecenia i wytrysku... za to dobze wpływa na sen bo wydalana z organizmu sperma zawiera większość nagromadzonego w ciele testosteronu co powoduje NATYCHMIASTOWE NIEMAL ZAŚNIĘCIE twardym głębookim regenerwującym snem l-) Także nie prawda to, że najlepsza na seks jest pora nocna, to zależy od sytuacji, od nastroju... mi np bardzo dobrze robi sie to w ciągu dnia tak samo jak w ciągu nocy, to zależy od innych okoliczności. Jedną z najlepszych pór na seks dla faceta jest niewątplwie poranek kiedy to wypoczęci i pełni energii budzimy się ze snu (najlepiej też poprzedzonego seksem hehe;-) ma się wtedy w sobie tyle siły i energii ze aż miło rozpocząć dzień kolejną dawką adrenaliny;-)))) no to na tyle pozdrawiam:). sponataniczne "numerki" też są niezłe (ale mówiąc tu numerki niemam na myśli przypadkowych osob tylko partnerke:)

Gość add
wbrew temu co wszędzie czytałam moj facet może kochać się ze mną o każdej porze dnia i po kilka razy :-D mmm :-D

Gość iutrhrt3rgtj6ubw+M25
add - prawidłowo:) no ale napewno Twój facet ma jakieś gorsze momenty.... np tak jak ja pisałem, po ciężkiej pracy,