Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksapeksa

Co się opłaca dla dziecka kupywac w Niemczech?

Polecane posty

Gość wia
ja mieszkam w niemczech i napewno opłaca sie kupować ciucy dla dzieci ja sie głównie okupuje w kikach i na przecenach np. w globusie czy np w lidlu sa tanie i sliczne ciuchy . Niewielka róznicę cen mozna zauwazyć np w H&M w czasie przecen. No nie wiem ja bebivoty nie znosiłam beznadziejne mleka hipp taki sobie ale najlepsze jest z milupy. Nie wiem co moge polecić bo jedzonko dla córci od dawna gotuję a pampersy które sa w sumie tanie to baby soft w sklepach netto jakies 7,45 e za 50 szt. pozdrawiam

Gość meriwa
Bzdura rzeczy z kika sa dobrej jakości przynajmniej dla dzieci wielokrotnie prane nie traca ani koloru ani nie rozciągaja się. Pewnie jak stac kogoś na H&M CZY C&A albo inne markowe rzeczy to niech kupuje , ale dla dziecka szybko rosnacego to szkoda takie drogie rzeczy kupować. Fakt że używam pampersów baby soft i sa bardzo chłonne super. Dziecku kupuję również mleka i kaszki z milupy a całą reszte podobnie jak wyzej robię sama. Fajne są ciuszki dla dzieci równiez z baby dream. Kosmetyki sa o niebo lepsze tutaj niz w polsce. Co do chemii to zawsze kupuję proszki i ogólnie całą chemię bo sa wydajne.

Gość pożeracz
BYŁEM PRZED CHWILĄ NA ORLENIE I ZJADŁEM 2 HOT DOGI Z KABANOSEM I MUSIAŁEM JE ZWRÓCIĆ DO KIBLA BO TAK MI JEŹDZIŁO PO NICH NA BRZUCHU....MÓWIE WAM MASAKRA ;/

Gość kakakcia
JA UBIERAM SIĘ W KIK I NIE NARZEKAM SĄ TAM BARDZO ŁADNE FAJNE CIUCHY I MAM ICH MILION BLUZKI ZA 3 5 EURO I SĄ SUPER POLECAM... UWIELBIAM TAM KUPOWAĆ

Gość zlozanna
jeśli chodzi o pieluchy to najlepiej uzywac niemieckich, ja ich nie kupuje na allegro ale w sprawodznych sklepach typu http://www.chiccomio.com.pl/