Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Invion

Co o niej sądzicie ????

Polecane posty

Gość Invion

Spotykam się od jakiegoś czasu z dziewczyną , wychodzimy tu i tam kino,teatr,restauracje ale do sedna sprawy chodzi mi opłacenie rachunków w restauracjach, kawiarniach gdy nadchodzi moment płacenia za kolacje, obiad przeprasza mnie i wychodzi do ubikacji i ja w tym momencie płace rachunek, za pierwszym czy trzecim razem mi to nie przeszkadzało ale teraz się zastanawiam dlaczego nie stać jej nawet na gest ,że chce zapłacić ??? ( dziewczyna jest dobrze sytuowana materialnie).

Gość naciąga a jak jej sie znudzisz
to ciebie zostawisz... udaj następnym razem że zapomniałeś portfela. albo nic nie rób i poczekaj jak zareaguje kiedy ty nie będziesz się "kwapił" do zapłacenia ... nie daj się wykorzystywać... Nie chodzi o to że nie płaci - tylko że nie proponuje tego.. ps. mówię to jako kobieta :P

Gość Invion
I tak się stało jak napisane zostało :-)

Gość up bo ważne
No i...? :)

Gość to zależy ile masz lat
ja kiedy zależało mi na facecie to tez razporaz zapłacilam za piwko itp. kiedy nie to perfidnie naciągałam

Gość to zależy ile masz lat
wg. zasad płaci ten kto zaprasza, niewazne czy chłopak czy laska

Gość a mnie sie wydaje zee...
mimo wsztsko facet powinien placic;]nie to ze lubie wykorzystywacv materialnie facetow..ale to dobrze o faceccie swiadczy:)

Gość Violetta.
ja kiedy zależało mi na facecie to tez razporaz zapłacilam za piwko itp. kiedy nie to perfidnie naciągałam ja to samo

Gość Mua Liponitta
Dziwna dziewczyna ,widocznie są takie laski ,ktora naciagaja facetów ,brak kultury i wstydu. Zrób tak jak Ci radzą .;)