Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adanos18

Jak jej zrobić dobrze ?

Polecane posty

Gość Adanos18

Pytanie proste - dla kobiety :) Każdy ma swoje fantazje erotyczne, jedni lubią to, drudzy tamto. Mnie od lat jara lizanie jej pipki :) Zawsze jak się masturbuję oglądam właśnie zdjęcia damskich narządów płciowych. Tydzień temu postanowiłem wreszcie przejść do czynu, zadzwoniłem w ciemno do jakiejś studentki z ogłoszenia, umówiłem się z nią i następnego dnia... no zrobiłem to u niej. Ale nie było tak jak bym chciał, ja bawiłem się świetnie, przez pół godziny miętoliłem jej wargi (pozdrawiam wszystkie panie z tematu o dużych wargach sromowych, nie robić żadnych operacji! im większe tym lepsze) w każdą stronę, łechtaczkę też. Dla mnie bosko, ale jej to sie nie za bardzo podobało... myślałem że jak jej zrobię huragan wkoło różyczki to będzie piszczeć, a ona parę razy stęknęła ;/ Może to dlatego że robiła to z musu bo brakowało jej kasy? A może faktycznie ja jestem taki słaby? Albo może to przez to że jestem gruby i brzydki? :( Po wszystkim zrobiła się jakaś cisza i głupio mi się zrobiło, dałem jej pięć dych więcej. Co trzeba wam zrobić żebyście przywiązały mnie do łóżka i nie pozwalały przestać? pozdrawiam Damian

Gość Blondii19
To napewno sprawka twojej twarzy. Po takich pieszczotach każda kobieta dostałaby orgazmu!

kurwa robi wszystko z łaski dla kasy więc wiesz one sa rozjebane i nic ich nie rusza...spróbuj poszukać innej dziewczyny najlepiej koleżanki ale nie dziwki.pozdro