Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakanyKaczor

CO ROBIC ZEBY FACET NIE ZDRADZIL???????????

Polecane posty

a wy męzczyzni nie bierzecie pod uwagę stopniowania się libido u kobiet w kazdym okresie jej zycia. Wystraczy stres i kobieta nie ma ochoty na seks, wystarczy branie tabletek antykoncepcyjnych i libido spada wystarczy stres związany z porodem i tez minimalizuje się chęc na seks. Ale niestety wielu facetów szuka wtedy spełnienia gdzies po za związkiem bo musi zatopić. Znam przypadki zdrad przez facetów kiedy kobieta ze względów zdrowotnych nie mogła uprawiac seksu i znam przypadek kiedy kobieta zaakcpetowała zdrade męza bo sama nie była w stanie dać mu tego co potrzebował. Dla mnie zdrada ma podłoze i uważam ze tylko doświadczenie jej daje mozliwośc jej zaakceptowania i uniknięcia strachu prd=zed jej pojawieniem się:)

Gość KazdyFacet
To to jest przewalone, libido kobiet zmienne takie. Dlaczego ma byc seks czy kochanie sie na ostatnim miejscu. Sile kobieta ma caly dom wysprzatac nie bo facet nie pomaga bo chce, pozniej ma czas z kolezankamy pogadac na telefonie, ma czas na internet a na kochanie sie ...... jestem zmeczona. Naj mniejsza rzecz i libido kobiety sie zmienia a facet zawsze jest gotowy i musi byc.

wcale nie musi :) Nie wiem jaką masz kobiete w domu?:) bo to trudne do oceny :) Problemów z jej ochotą moze byc wiele a moze nawet sama zdradza :) Tego nikt po za Tobą niestety nie jest w stanie ocenić ;) ale wracając do tematu racją jest ze nawet w najszczesliwszych związkach trafiają się zdrady :)

Gość KazdyFacet
Dla mnie sa dwa typy zdrady, tzw rozrywkowe, ktos jest z kims ale celowo szuka nowa osobe zeby sie pobawic na boku. Nastepne jest jak ktos ma partnera ktory zaniedbuje druga osobe, przestaje rozmawiac, rozumiec i razem z tym relacje lozkowe niszcza sie. Nie mysle ze jak jest naprawde szczesliwy zwiazek to bedzie zdrada, cos tam musialo byc zlego czy brakowac.

i tu oboje dochodzimy do konsensusu :) jesli zdradzi tzn ze coś jest nie tak i to z mojej strony :) Czegoś mu/jej brakuje ze zdradza:) ale do takich przemyslen dochodzi niezwykle rzadko bo ludzie są egoistami i zawsze stawiają siebie w pozycji zranionej ofiary ;)

\" 09:08 komiczne (komicznie@o2.pl) Tak naprawde niewiele osob szuka okazji do zdrady - ona im sie po prostu sie przytrafia...\" tak robia ludzie nie szanujacy partnera.

Gość Dop******lam dziś każdemu
Temat zdrady jak zwykle jest konwersyjny .Zdradzają i faceci i kobiety na równo i z podobnych powodów .Problemem jest jak zwykle związek w którym się znajdują .Kłopoty w rodzinie począwszy od seksu do zwykłych relacji ,szarej codzienności i różnic w charakterze.Oddalają się od siebie do tego stopnia aż któraś ze stron zacznie szukać lub też okazja sama się znajdzie .Taka osoba jest w tym momencie bardzo podatna na zdradę.Trzeba pamiętać że w każdym związku jest potrzebna równowaga we wszystkich dziedzinach i jeśli w którymś momencie zostanie ona zachwiana zaczyna dziać się coś niedobrego.

Gość czrana
dziewczyny ja mialalm tez z tym problem ale go rozwiazalam wyjechalismy za granice gdzie niema kataktu z pannami jestesmy 24 godziny na dobe z soba a jak jedziemy do kraju czyli do polski to tylko na 2 dni gdzie niema czasu na zdrade i mam swiety spokuj i sie nie martwie ze mnie zdradzi albo zostawi

Jak facet bedzie chcial zdradzic to i tak to zrobi... nie chodzi o to zebysmy byly modelkami z wygladu i sprzataly, gotowaly, praly itp. ile juz takich bylo a i tak zostaly zdradzone..moim zdaniem nie istnieje taka rzecz ktora dalaby nam 100% ze facet bedzie nam wierny :) pozatym jezeli podejrzewa sie faceta o zdrade to znaczy ze nie ma w tym zwiazku zaufania..a zwiazek bez zaufania i tak nie ma przyszlosci..

czrana zal mi Cie.. jak mozna tak zyc.. lazic za nim 24h bo "moze ogladac sie za innymi"..przeciez sa takie sytuacje gdzie jak bedzie chcial Cie zdradzic to i tak to zrobi niezaleznie od tego co zrobisz.. pozatym trzymanie kogos w takiej klatce nic dobrego nie przyniesie..bo facet wkoncu zacznie sie w niej dusic..i poprostu bedzie mial Ciebie dosc przez ta zazdrosc i podejrzliwosc.Ciekawa jestem czemu tak sie obawiasz ze Cie zdradzi? Moze juz to zrobil wczesnie? jesli tak to dobra rada daj se z nim spokoj bo facet jak raz zdradzil to predzej czy pozniej znowu to zrobi..pozdrawiam

Gość olaaa995
ja bylam z facetem bylo wszystko fajnie wszystko sie ukladalo.... nie spodziewalabym sie ale sie dowiedzialam ze mnie zdradzal ;) po kilku miesiacach wrocilismy do siebie i wie ze mnie zabolalo to ze zdradzil i sie bardziej stara o mnie itd itp . wiec wydaje mi sie jak zdradzi i sie o tym dowiesz to moze poprawi to wasze relacje ;) u mnie tak jest i mam pewnosc ze tego nie zrobi , jak ktos napisal wczesniej jak go bedziesz meczyc w lozku to nie bedzie myslal o innej :P

Gość hehaheihi
prawie wszyscy zdradzaja, a ci co jeszcze nie zdradzaja...na pewno zdradza-kwestia czasu:)

Gość czatowiczka:D
Witajcie:) nie ma zlotego srodka na to by mezczyzna nie zdradzal:) Kiedys bylam stala bywalczynia czata rozmawialam z wieloma facetami a wiadomo jak anonimowi to pisza jak na spowiedzi. Wielu potwierdzilo to samo czyli: maja swoje zony, partnerki kochaja je z nimi ukladaja sobie zycie, planuja, chodza na zakupy, wyjezdzaja na wakacje ale faceci sa wzrokowcami wiec ciagnie ich do innych kobiet, bo kazda kobieta ma inny biust inne nogi inna pupe a oni chciali by popatrzec, dotknac, poczus cos nowego. Czesto argumentowali to ze seks z jedna partnerka staje sie dla nich monotonny, przewidywalny i wiedza co sie wydazy, z nowa dziewczyna to zawsze niespodzianka, cos nowego, ekscytujacego bo nie wiedza jaka jest w lozku. Argumentowali tez ze sa zdobywcami taka maja nature, chca ciagle czogos nowego co ich zaskoczy. Nowa kobieta podnosi adrenaline, wdziera sie dreszcz czegos nowego czego od zony czy partnerki juz nie dostanie. Mowili ze ich kobiety bardzo ich pociagaja ze lubia z nimi seks ale seks z nowa osoba sosarcza im dreszczu. t Wiec jesli facet ma zdradzic to zdradzi i nic nie da sie z tym zrobic.

Gość czatowiczka:D
Kurwa tyle sie napisalam a sie nie wkleilo:) Szlak nie pisze jeszcze raz:D

Gość tyhgfhhj,kh
tylko jedno - wybrac porządnego mężczyznę/chłopaka z zasadami.

Trzeba być mądrą kobietą. I to dobrą w łóżku.

Gość ByłamPierwszą-OnNIE
Wiem, że mój mnie nie zdradzi, jednak mam obawy... Jestem jego pierwszą dziewczyną i kobietą w łóżku. Ja mam dziecko, jestem po rozwodzie. Ma mieszkanie, samochód, jest super wykształconym informatykiem który to kocha, ma pracę. Obecnie jestem w ciąży. Jestem zgrabną, atrakcyjjną (nawet teraz w 6,5mscu ciąży), seksowną, inteligentną kobietą. Jednak.. Cóż ja miałam2 partnerów przed nim. Z 3 uprawiałam seks i wiem, że to z nim jest mi najlepiej, to on oddałby za mnie życie, to on traktuje mnie najlepiej. Czasem mówi lub robi głupie rzeczy(nie związane z innymi bo innych nie ma), ale wiem, że tylko dlatego, żebym co nieco zrozumiała i w ten sposób pokazuje że mu bardzo zależy. Echhh boje się że któregoś dnia będzie chciał posmakować czegoś innego. Dlatego też zwlekam ze ślubem. Jego rodzina chce, namawia go na kupienie pierścionka, on namawia mnie a ja mówie NIE CHCE.

Gość ByłamPierwszą-OnNIE
Wiem, że mój mnie nie zdradzi, jednak mam obawy... Jestem jego pierwszą dziewczyną i kobietą w łóżku. Ja mam dziecko, jestem po rozwodzie. Ma mieszkanie, samochód, jest super wykształconym informatykiem który to kocha, ma pracę. Obecnie jestem w ciąży. Jestem zgrabną, atrakcyjjną (nawet teraz w 6,5mscu ciąży), seksowną, inteligentną kobietą. Jednak.. Cóż ja miałam2 partnerów przed nim. Z 3 uprawiałam seks i wiem, że to z nim jest mi najlepiej, to on oddałby za mnie życie, to on traktuje mnie najlepiej. Czasem mówi lub robi głupie rzeczy(nie związane z innymi bo innych nie ma), ale wiem, że tylko dlatego, żebym co nieco zrozumiała i w ten sposób pokazuje że mu bardzo zależy. Echhh boje się że któregoś dnia będzie chciał posmakować czegoś innego. Dlatego też zwlekam ze ślubem. Jego rodzina chce, namawia go na kupienie pierścionka, on namawia mnie a ja mówie NIE CHCE.

autorka naiwna, powiem że facet bije żonę prędzej czy później, w to tez uwierzysz. Trzeba mieć własne zdanie a nie sugerując się czyimś. Albo znasz faceta, wiesz co jest w stanie zrobić lub czego nie jest albo poprostu nie wiąż się. Jak facet będzie chciał zdradzić to zrobi to i nie wiem co byś robiła ale i tak się skusi, dotyczy to kobiet także.

Gość z 20 letnim stażem
Trzeba po prostu wybrać odpowiedniego faceta.