Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiersz

okręt mój płynie dalej

Polecane posty

Gość smiersz

Na dnie sarkofagu noc, czarna suknia Rozrzucam korale wspomnień Wtulona we włosów płaszcz, wonna rodnią swą Teraz okryta snem Na wpół lodowata dłoń, zimne twe usta A jeszcze nie dawno ogień tlił Pamiętam rozkoszny wiatr, masztem gnący sztorm Daję ci moją łzę Okręt mój płynie dalej, gdzieś tam Serce choć popękane, chce bić Nie ma cię i nie było, jest noc Nie ma mnie i nie było jest dzień

Gość
Heh-piekne... W sumie dawno Kata słuchałem...

Gość gora12
piękne

Gość smiersz
na osiedlu wołają na mnie "kurrwa rozwodniczka", nie wiem czemu :(

Gość
jak dla mnie wszystkie ballady Kata sa piekne ...:D

Gość jakie to głębokieeeeeeee
techno rzondzi

Gość
mam super skojarzenia z tym utworem :D lato, rockoteki, przytulanki :p

a ty wiktoru idź na osiedle zabij kota i wypij jego krew :D oczywiście ubierz się do tego na czarno :classic_cool: po "czarnej mszy":classic_cool:, wejdz do pobliskiego monopolowego, kup bałagana za 5 zeta i wymieszaj z odwszawiaczem, jak na metalowca przystalo wypij, i najeebany jak świnka nucac do snu "okret moj plynie dalej" rwij skore z napleta na pobliskim smietniku podgladajac staruszki z parteru po czym pierrdolnij mokasynem o tarwnik i z pochylana glowa idz do domu, wejdz do mieszkania i poloz sie grzecznie spac 🖐️

ej to że jestem gejem i codziennie pcham sobie w pupe wibrator nie oznacza że musicie mnie dyskryminować, masturbuje się słuchając tiesto :classic_cool:

wiktor stary absolwencie szkoly specjalnej w koluszkach :classic_cool:, jestes bystry jak woda w klozecie ;), no chociaz...:O, moze nie az tak bardzo, nie na darmo rodzice wolaja na ciebie "ułom" :o idz wybrandzluj swojego zaropialego kutasa i go w koncu wymyj dobrze ci radze, nie badz taki jak inni "metale" :D:D bo niedlugo bedzie trzeba jedynie operacyjnie te twoje osrane majteczki sciagac 😭

hehe czerpie moje teksty z kalendarza "szalony małolat", słucham techno i disco polo, no co chce być na czasie, ale uwielbiam najbardziej tokio hotel

a pewnie :classic_cool: te emo-chuujki lepiej sie prezentuja od tych katow-sratow i wiktora razem wzietych :D:D

codziennie walę konia przy muzyce emo, bo mnie to tak kręci szczególnie emo boje, ale się ich nie boje

Gość Wiktor Adakumow
codziennie rano musze puknąc sobie w jajko, najlepszym tematem na pamięciówkę jest niezrownany do tej pory Paul Van Dyk, zawsze wale pod niego, niestety nie potrafię kontrolować emocji i za każym razem spuszczam się na ową poduszkę, pod która co noc trzymam głowę, a która służy mi od 10 lat za sztuczną cipę 😭

Gość Wiktor Adakumow
Grywam na tamburynie i śpiewam w chórku przykościelnym Ojców Bernardynów w Sieradzu🖐️

latam po osiedlu ze śmiejącym się lusterkiem strasząc osiedlowe koty, czuję wtedy władzę i przewagę, czuję się jak maczo :)

Gość Wiktor Adakumow
pomimo moich 30 lat nadal mieszkam z rodzicami, co rano wstaje z lozka i obchodze wszystkie katy, sladem podpatrzonych przez okno psow zostawiam po kilka kropel moczu na kazdej ze scian, po czym dumy z wypelnionego obowiazku odlapam na video koncert kata i wale gruche pod kazdego z czlonkow zespolu :)

Gość Wiktor Adakumow
wyciskam do szklanki pryszcze mojej 18 lateniej siostrze, ktora na dodatek jest ruda :o, i jest metalówa:(:( , kiedy uzbieram pol szklanicy, przechylam ja do ust i wychylam jednym tchem, po czym rozbieram sie do naga i z radosci zaczynam sie onanizowac jak na metala przystalo :)

przykro mi za moje występki, jestem dyslektykiem i nie odróżniam literki d od b, typowe dla dyslektyków :classic_cool: pozatym codziennie biegam wokoło bloku i krzyczę "uga buga" sądząc że w ten sposób zwrócę uwagę pewnego chłopaka który mi się podoba, zamiast tego uciekają wróble z pobliskich krzewów, ale też dzięki temu czuję się dobrze, chociaż one zwracają na mnie uwagę