Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadmorzanka

do osób z Krakowa pytanie o lotnisko Balice

Polecane posty

Gość nadmorzanka

gdzie dojeżdżają pociągi te co pół godziny do Balic?? czy pod samo lotnisko czy jeszcze trzeba na nie czymś dojechać? a może lepiej na lotnisko autobusem? poradźcie, bo ja znad morza a muszę z Krakowa lecieć jutro :)

Gość nadmorzanka
a jak to jest z pociągami?? dojeżdżają niedaleko lotniska czy trzeba jeszcze kawał drogi przejść żeby się tam dostać?

Gość hgfdsdfg
z tego co wiem to jezdzi taki pociag krakow gl. balice co godzine. takie cos jak kolejka

Gość nadmorzanka
no wiem że jeździ.. i to co pół godziny pytanie dotyczy czy on dojeżdża bezpośrednio pod lotnisko

Gość krakowianka ....
z dworca glownego w krakowie jezdzi co chwile ladniutki pociag do balic, ale z tamtad jest kawaleczek i podjezdza odrazu" lotniskowy" autobus i odwozi wprost na lotnisko, a jak sie niechche czekac to mozna sobie przejsc 2 min na nozkach. ewentualnie jezdzi zwykly autobus miejski MPK nr.209

Gość dojezdza
kolo lotniska a potem autobusem pare minutek sie jedzie (chyba:) ) wiem ze jakos 5 minut drogi od lotniska :P

Gość krakowianka ....
pociag kosztuje 6 zl, autobus MPK strefowy 2,60

Gość nadmorzanka
dziękuję, teraz jakoś sobie poradzę :)

Gość krakowianka ....
ten autobus MPK to 292 zmienili sorki

Gość Sasza221
Ja też mam małe pytanko dla osób z okolicy, a konkretnie jaki parking w okolicy jest Waszym zdaniem godny polecenia? Często przed wylotem mam spory problem ze znalezieniem fajnego miejsca i co więcej, nawet zaczęłam się stosować do wskazówek, znalezionych w artykule http://www.national-geographic.pl/kierunki/parking-przy-lotnisku-jak-wybrac-najlepszy , nie mniej jednak tak sobie myślę, że zawsze najlepiej zapytać osoby mieszkające w pobliżu lotniska w Balicach.