Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jak jak

Jak wykonać prawidlowo krok po kroku makijaz?

Polecane posty

Gość jak jak jak

witam chcialabym zeby ktos powiedzial jak prawidlowo wykonac makijaz? w szczegolnosci chodzi mi o SZYJE, poniewaz zawsze twarz mi sie bardziej odznacza od szyji i dekoldu a wiem ze da sie tak zrobic zeby bylo idealnie.. bez sladow... tylko nie wiem jak to zrobic:( HELP

Gość na pomarańczowo z lenistwa
dobrac odpowiedni kolor podkładu!

Gość jak jak jak
mam dobrze dobrany...a np jak gwiazdy sie maluja ze sa idealnie pomalowane? czy szyje tez powinno se malowac?

Na niektórych podkładach nawet jest napisane: \"rozprowadzić równomiernie na skórze twarzy i szyi\". Ale mnie jest szkoda nakładać na szyję. :p Hmm... mam dobrze dobrany podkład i nic mi się nie odznacza, więc nie wiem szczerze mówiąc.

Gość jak jak jak
ja uzywam podkladu MAX FACTOR coulor Adapt Golden a kto ci kolor nakladal?

Gość jak jak jak
sorka chodzilo mi o to kto Ci kolor dobieral:P

Sama sobie nakładam. ;) Lata praktyki. :p Ale powiem Ci, że to też zależy od światła. Ale najważniejsze, żeby podkład wyglądał naturalnie w świetle dziennym. Bo przy sztucznym to prawie każdy dobrze wygląda. ;)

Heheh sama sobie wybrałam. :) Nie było łatwo szczerze mówiąc. Raz kupiłam za ciemny, raz za jasny... ale w końcu znalazłam ten idealny. ;)

Gość jak jak jak
a jakiego uzywasz

Revlon Colorstay Softflex- golden caramel. :) Przynajmniej teraz taki odcień, bo jestem opalona troszkę. :)

Gość jak jak jak
slyszalam o tej firmie.... hmmm moze i ja zaryzykuje heh bo juz chyba wszytskie przerabialanm aczkolwiek z tego co mam teraz jestem dosc zadowolona:;)

No ja kiedyś używałam Lasting Performance z Max Factora, ale kurcze... z jego trwałością było cienko. Wystarczyło, że dotknęłam twarzy i od razu miałam białe plamy, bo podkład schodził. A teraz mogę sobie dotykać twarzy ile chcę, a podkład zostaje na swoim miejscu. :p Dla mnie rewelka. :)

Gość jak jak jak
u mnie najgorzej bylo z tym ze podklad schodzil na koszulke mojemu ukochanemu hheh i koszulka codzien szla do prania hehe a duza ilosc jego koszulek, koszul to biale... a potem byly ppomaranczowe slady:)

No właśnie i to jest najgorsze, bo ciężko potem to wszystko doprać. :) Na szczęście teraz nie muszę się tym martwić, ani co chwile patrzeć w lusterko czy wszystko gra. :p Polecam. :D